Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ των MEGADETH, “TH1RT3EN”.

Οι MEGADETH, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και σημαντικά ονόματα της Ροκ μουσικής τις τελευταίες 3 δεκαετίες, ανακοίνωσαν την ημερομηνία της επερχόμενης κυκλοφορίας τους, με τίτλο ""TH1RT3EN"". Το CD θα κυκλοφορήσει 1η Νοεμβρίου, από την ROADRUNNER RECORDS.
Ο αρχηγός της μπάντας, DAVE MUSTAINE, είναι πολύ περήφανος για αυτό το άλμπουμ λέγοντας: ""Αυτός ο δίσκος, είναι η σύνοψη από τα 13 άλμπουμ που έχω κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Υπάρχουν στιγμές στο άλμπουμ, που πιάνουν το κάθε συναίσθημά μου και υπάρχουν και στιγμές που βγάζουν συναισθήματά μου, που δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν! Οι πιο περήφανες στιγμές της μουσικής μου καριέρας, βρίσκονται σε αυτό το άλμπουμ.""
Αυτό το άλμπουμ, σηματοδοτεί και την επιστροφή του μπασίστα, DAVE ELLEFSON, ο οποίος είχε επιστρέψει το 2010 για να παίξει σε συναυλίες τις μπάντας. Είναι η πρώτη του στούντιο δουλειά με τη μπάντα από το ""Rude Awakening"" του 2002.
Η μπάντα ηχογράφησε το ""Never Dead"", για το action-adventure παιχνίδι ""NeverDead"" και θα υπάρχει στο νέο δίσκο. Επίσης (η μπάντα) ηχογράφησε το ""Sudden Death"" για το ""Guitar Hero: Warriors Of Rock"", το οποίο επίσης θα βρίσκεται στο νέο άλμπουμ.

Επιμέλεια κειμένου:
Yngve Mortuus

Comments