Ευχές για το 2012 από το ROCK OVERDOSE!

(Γράφει ο Ζήσης Πετκανάς, ιδιοκτήτης του Rock Overdose)

 

Το 2011 λοιπόν έφτασε στο τελος του!

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συντάκτες του μουσικού μας περιοδικού, αλλά και όλους τους συνεργάτες με τους οποίους έιχαμε τις καλύτερες σχέσεις τη χρονία που έφυγε.

Επίσης να ευχαριστήσω τις Ελληνικές μπάντες που μας εμπιστεύτηκαν τα νέα τους αλλά και τα events τους, μα πάνω από όλα να ευχαριστήσω όλους του αναγνώστες του ROCK OVERDOSE, που μέρα με τη μέρα αυξάνοντε, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, και μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε πιό δυναμικά και με μεγαλύτερη όρεξη!

Να ευχηθώ λοιπόν σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία πάνω από όλα, δύναμη και κουράγιο για τις δύσκολες μέρες που θα επακολουθήσουν, μη σκύβετε το κεφάλι, πάντα με αισιοδοξία και φυσικά πολύ μουσική, γιατί αυτη μας κρατάει ζωντανούς και ενωμένους.

Απευθυνόμενος στις Ελληνικές μπάντες θα ήθελα να ευχηθώ να έχουν όρεξη και διάθεση για δουλειά, να αφήσουν το facebook, το "λιώσιμο" στο internet, και τις επιδείξεις, και να δουλεύουν, να κάνουν πρόβες, και να δίνουνε καλά lives. Οι μπάντες φαίνονται στο σανίδι και όσοι δουλεύουν σκληρά σίγουρα ανταμοίβονται, πάρτε παράδειγμα τις ήδη καταξιωμένες μπάντες της χώρας μας.

Οι Έλληνες promoters να σύνεχίσουν τη διοργάνωση καλών συναυλιών, όσο αυτό είναι εφικτό, με όσο γίνετε πιό προσιτές τιμές, αν και είμαι σίγουρος ότι αυτό ήδη το λαμβάνουν υπ' όψην!

Το Ελληνικό κοινό να υποστηρίζει λίγο παραπάνω και τις εγχώριες μπάντες, πηγαίνοντας και στα lives τους, μιάς και το εισητήριο σε τέτοιες διοργανώσεις συνήθως είναι μηδαμινό, αλλά και οι μπάντες έχουν ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου.

Να ευχηθώ και πάλι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και το 2012 να έχει πιό υπερβολίκη δόση ΡΟΚ και ΜΕΤΑΛ!

 

Ζήσης Πετκανάς,

Rock Overdose

 

 

Comments