Ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις σε κοινή θέα υπό τους ήχους των Attila

Οι καιροί που η Metal μουσική ήταν και γυναικοδιώκτης πέρασαν ανεπιστρεπτί και ευτυχώς. Αλλά πάλι λίγο δύσκολο μπορεί κανείς να φανταστεί, ότι είναι ικανή να συνοδέψει κάποιο ζευγάρι σε μια ερωτική συνεύρεση… υπό το φως των κεριών. Όμως, το τι φαντάζεται κανείς, η πραγματικότητα όπως πάντα, το αναιρεί. Και η μουσική μιας  metalcore μπάντας μπορεί να είναι συνοδός μιας … ρομαντικής συνεύρεσης και μάλιστα ο χώρος της συναυλίας της να είναι και ο κατάλληλος για να γίνει αυτή.

 

 

Και για να πάμε στα γεγονότα, μια ιδιαίτερη στιγμή κατέγραψε μια κάμερα στο Dirt Fest στο Pontiac του Michigan. Συγκεκριμένα στην κοντινή ταράτσα, που έβλεπε και στον χώρο της συναυλίας και κατά την διάρκεια της εμφάνισης των Attila, ένα ζευγάρι έβγαζε τα … μάτια τους σε κοινή θέα. Ο frontman Chris Fronzak έχει σαν αγαπημένο του σλόγκαν  στις συναυλίες την φράση «Suck My Fuck» και προφανώς το ζευγάρι των θεατών το … κάπως πιο κυριολεκτικά.

 

 

Μάλιστα ο ίδιος ο Fronzak δημοσιοποίησε το βίντεο στο facebook, όπως διαβάζουμε στο Metal Injection και όπως αποκαλύπτει, το ζευγάρι βρίσκεται στην κορυφή ενός πάρκινγκ με πλήρης ορατότητα από και προς τον χώρο της συναυλίας, όπου επιδίδονται στο… ξεμάτιασμα υπό τους … χαλαρούς ήχους των Attila. Ο ίδιος ο τραγουδιστής δεν δηλώνει καμιά έκπληξη για το συμβάν και ζητάει από το ζευγάρι να δώσουν στο παιδί το όνομά Fronz, επειδή αυτός ξέρει: «y'all were raw-doggin up there.».

 

 

Μάλλον ο ήχος  του αμερικάνικου metalcore συγκροτήματος μπορεί να συμπεριληφθεί σε μουσική κατάλληλη για ρομαντικό δείπνο μετά ερωτικής συνεύρεσης, αλλά καλύτερα μέσα στο σπίτι. Ή όχι;… όπως προτιμάει ο καθένας

 

 

 

https://www.facebook.com/Fronzilla/videos/1207477399275799/

 

 

 

Comments