Η απάντηση της ALISSA (ARCH ENEMY) για το συμβάν με τον αποκλεισμό του φωτογράφου από τις συναυλίες τους!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση πως οι ARCH ENEMY απαγόρευσαν σε φωτογράφο την είσοδο δια παντός σε κάθε συναυλία τους επειδή ζήτησε να πληρωθεί, για μια φωτογραφία του - που χρησιμοποίησε η εταιρεία ρούχων που φορά η τραγουδιστρια χωρίς να του αποδωθούν έστω τα credits, μιας και κατά τη γνώμη του έγινε για εμπορικούς σκοπούς - ήρθε η ανακοίνωση της τραγουδίστριας της μπάντας Alissa White-Gluz, να δώσει την δική της απάντηση στο συμβάν, την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως από τη στιγμή που ο φωτογράφος ζήτησε να κατέβουν οι φωτογραφίες του από τα social media εκείνη αλλά και η εταιρεία ρούχων κατέβασαν το post και επισημαίνει πως ΠΟΤΕ δε χρησιμοποίησαν την εν λόγω φωτογραφία ή κάποια άλλη, για εμπορικούς/διαφημιστικούς σκοπούς και φυσικά χωρίς αντάλλαγμα.

Επιπλέον, ξεκαθαρίζει πως ο φωτογράφος δεν είναι κάποιος που η μπάντα έχει προσλάβει να δουλεύει στα shows της, αλλά ένας από τους εκατοντάδες που υπάρχουν σε συναυλίες και από τη στιγμή που εκείνος ζήτησε πληρωμή για τις online δημοσιεύσεις των φωτογραφιών του, εκείνοι "κατέβασαν" τις φωτογραφίες του για να μην έχουν μπερδέματα. Σε περιπτώσεις που χρησιμοποιείται φωτογραφία για εμπορικούς σκοπούς η μπάντα προσλαμβάνει και πληρώνει τους φωτογράφους με συμβόλαιο συνεργασίας. 

Και ως επίλογο αναφέρει πως κανείς από τους Arch Enemy ή την εταιρεία ρούχων Thunderball δεν αρνήθηκε να πληρώσει τον φωτογράφο, ως αποζημίωση για την εμπορική χρήση της φωτογραφίας του. Απλά δεν την χρησιμοποιήσαν για αυτό το λόγο, αναφέρει η ανακοίνωσή της.

Comments