Η ατζέντης του Axl Rose «τη λέει» στους οπαδούς των AC/DC!

 Η ατζέντης του Axl Rose, Beta Lebeis, κατέκρινε όλους τους οπαδούς των AC/DC που δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του frontman των Guns N’ Roses στην τρέχουσα σύνθεση.

 

Ο Rose συμμετέχει στην τρέχουσα παγκόσμια περιοδεία των AC/DC μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Brian Johnson για σοβαρούς λόγους υγείας, όταν εκείνος κινδύνεψε να χάσει πλήρως την ακοή του τον Απρίλιο.

 

Το γεγονός πως ο Rose συμμετέχει αυτή την περίοδο σε δύο συγκροτήματα απέσπασε αρκετά αρνητικά σχόλια από οπαδούς των AC/DC. Η Lebeis, όμως, έχει ακούσει ήδη αρκετά.

 

Σε μια σωρεία αναρτήσεων της στο Instagram, τα οποία έχουν διαγραφεί από τη σελίδα σύμφωνα με το Alternative Nation, η Lebeis έγραφε: «Κάντε τους μια χάρη – μην έρθετε να παρακολουθήσετε κάποια από τις συναυλίες. Είστε μια ασθένεια και για τα δύο συγκροτήματα».

 

Πρόσθεσε: «Είμαι βέβαιη πως όλοι σας εύχεστε να ήταν εκεί ο Brian, αλλά ο Brian είναι άρρωστος. Για τ’ όνομα του Θεού, απλά εκτιμείστε αυτό που γίνεται εκεί πάνω και σταματήστε να ‘στε τόσο εγωιστές.

 

«Φερθείτε σαν ενήλικες και σταματήστε τα παράπονα. Αυτό επηρεάζει επίσης και τον Angus και τους υπολοίπους – δείξτε τους λίγο σεβασμό.

 

«Ο Brian επέλεξε ν’ αποχωρήσει λόγω προβλημάτων υγείας και ο Axl βοηθάει το είδωλο του. Υποθέτω πως όσοι έχουν κόλλημα θα συνεχίσουν να έχουν και δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να κατακρίνουν τους άλλους».

 

Νωρίτερα αυτή τη βδομάδα, ο Axl μίλησε για τη σχέση του με τη Lebeis και τους δύο γιους της, που αποτελούν την τρέχουσα ομάδα διαχείρισης του. Δήλωσε στο Globo.com: «Γνώρισα την Beta το 1991 και είμαστε μαζί με διάφορους τρόπους έκτοτε. Είναι μια τεράστια βοήθεια μ’ όλα γίνονται στα παρασκήνια. Η οικογένεια της είναι πολύ υποστηρικτική. Επιπλέον, είναι μια μεγάλη οικογένεια και απολαμβάνω το οικογενειακό περιβάλλον. Βοηθά να μένουν τα πράγματα ιδιωτικά».

 

Επανέλαβε επίσης πως θα ήθελε να συνεχίσει ως frontman των AC/DC, προσθέτοντας: «Λατρεύω που είναι αυτή η δουλειά μου, είναι υπέροχο που ο Angus είναι το αφεντικό μου».

 

Ο κιθαρίστας Young είπε τον περασμένο μήνα πως «ένιωθε υποχρεωμένος» να συνεχίσει το συγκρότημα μετά την απόσυρση του αδερφού του Malcolm. Ο μπασίστας Cliff Williams επιβεβαίωσε τα σχέδια του να αποσυρθεί όταν τελειώσει η τρέχουσα περιοδεία στη Βόρειο Αμερική.

 

Οι Guns N’ Roses συνεχίζουν την παγκόσμια περιοδεία τους με τίτλο Not In This Lifetime, ενώ ημερομηνίες έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι και τον Φεβρουάριο.

 

Comments