Η Δήμητρα Κοένκα αποχωρεί από τους Flying Dutchman & εξηγεί τους λόγους!

Όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές μέρες η τραγουδίστρια Δήμητρα Κοένκα, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από τους  Flying Dutchman. Το RockOverdose, μίλησε με την Δήμητρα Κοένκα, η οποία θέλησε να εκφράσει τους λόγους οι οποίοι την αναγκάζουν να αποχωρήσει από την μπάντα και να στείλει το δικό της μήνυμα.

 


RockOverdose: Δήμητρα με έκπληξη πληροφορηθήκαμε για την ξαφνικη αποχώρησή σου απο τους Flying Dutchman; Αναφέρεις κάποιους προσωπικούς σου λόγους αν επιτρέπεται και δε γινόμαστε αδιάκριτοι μπορείς να μας εξηγήσεις περισσότερα;

 

Δήμητρα Κοένκα:Καλησπερα RockOverdose. Η κάθε αποχώρηση εχει και καποιους λόγους και για αυτο βρισκομαι εδώ. Πρώτα από όλα, δυστυχώς για μένα ο ενας και κυριότερος λόγος ειναι ενας σοβαρό πρόβλημα υγείας. Απο τον Αύγουστο είχα καποιες σοβαρές αιμορραγίες στην μυτη και ετσι ξεκινησα ενα κύμα εξετάσεων σε διάφορα νοσοκομεία. Διαγνώστηκα με καλοήθη καρκίνωμα στο σπλαχνικο ρινικο σύστημα. Είχα διάφορες επιπτώσεις και στην καθημερινοτητα μου και στην ψυχολογία μου , στην υπόλοιπη υγεία μου αλλα και απέναντι στα παιδια της μπάντας. Ειχα συνεχώς νεύρα με αποτέλεσμα να έρχομαι σε αντιπαράθεση με τα παιδιά χωρις να το θέλω και να στο τελος να υπάρχει ενα αρνητικό κλίμα αναμεσα μας κατι το οποιο δεν το ηθελε κανενας μας.

Οσο περνούσε ο καιρός έπεφτε η επίδοση μου παρ' ολες τις θεραπειες που εκανα και συνεχιζω να κανω, καθως μερικες εχουν επιρρεασει και τις φωνητικές μου χορδές. Ετσι αποφασίσαμε απο κοινου οτι καλύτερα θα ηταν να αποχωρήσω απο την μπάντα για να μην κρατησω πισω την τοσο καλη πορεια που εχει ξεκινήσει και να μην χαλάσουμε την καλη και φιλικη σχεση που εχουμε.

Οπως και να εχει τους υπερευχαριστώ για ολα οσα μου έχουν προσφέρει και για ολες τις μεταλ στιγμες που ζησαμε μαζι.Μου φερθηκαν σαν οικογένεια. Θελω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Βαγγέλη που πίστεψε απο την αρχη σε μένα και θα συνεχίσω να στηριζω τους Flying Dutchman οπως μπορώ.

 

RockOverdose: Σου ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα ξεπεράσεις την περιπέτεια υγείας σου. Είσαι ένα πολυάσχολο και πολυπράγμων άτομο και πιθανόν έχεις ήδη στα σκαριά τα επόμενα σχέδιά σου μπορείς να μας πεις κάτι από αυτά;

 

 

Δήμητρα Κοένκα: Οσον αφορά μελλοντικά μου σχέδια, μου εχουν προτείνει ηδη 2 μπάντες να γινω "frontwoman" ( αν και εδώ που τα λεμε πανω στην σκηνή ποτέ δεν ενιωσα γυναικα, κακά τα ψέμματα), θα προτιμήσω να ξεπερασω πρώτα το πρόβλημα υγείας μου και μετα να ασχοληθώ ξανα με την μουσική.

 

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο Δήμητρα και να επιστρέψεις πιο δυνατή!

Comments