Η ιστορία πίσω από τη σύλληψη του GEEZER BUTLER

Μια είδηση που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου ήταν πέρυσι τον Ιανουάριο, όταν ο μπασίστας των Black Sabbath, Geezer Butler, συνελήφθη καθώς ενεπλάκη σε καυγά μέσα σε ένα μπαρ στην Καλιφόρνια. Εκτός του ότι ο Butler είχε χαρακτηρίσει το γεγονός ατυχές, είχε παραμείνει σιωπηλός χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό σχετικά με αυτή την ιστορία. Μέχρι τώρα…

 

«Η κουνιάδα μου μόλις είχε πεθάνει κι εγώ πήγα στο Death Valley για να ξεφύγω λίγο απ’ όλα αυτά. Όχι μόνο από αυτό αλλά και από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Πήγα στο μαγαζί δώρων του ξενοδοχείου και είδα πως είχε ένα ωραίο μπαρ εκεί. Σκέφτηκα να πιω κάτι πριν πάω για ύπνο, ήταν η χειρότερη μπύρα της ζωής μου. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ένας τύπος που φώναζε για κάτι, φαινόταν σαν ένας Ναζί ψευτόμαγκας. Με αναγνώρισε επειδή είμαι γνωστός στη μουσική βιομηχανία, ξεκίνησε να μου λέει οι Εβραίοι το ένα και οι Εβραίοι το άλλο. Η γυναίκα μου είναι Εβραία και απλά δεν άντεχα να τον ακούω, του έριξα μια πολύ δυνατή γροθιά στο σαγόνι, τον ξεθέωσα.»

 

Οι ιδιοκτήτες του μπαρ κάλεσαν αμέσως την αστυνομία μιας και δεν πήραν την αψιμαχία με πιο χαλαρό τρόπο, και ακόμα που ένας 67χρονος θρύλος της μουσικής εμπλεκόταν σε αυτό το μικρό σκηνικό, οι αρχές δεν έκαναν τα στραβά μάτια και τον συνέλαβαν.

 

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν ξέρω τι συνέβη, τη μια στιγμή έπινα στο μπαρ και την άλλη με είχαν συλλάβει. Ξύπνησα στη φυλακή. Αυτό ήταν κακό από μόνο του, αλλά το να ξυπνάω με hangover το έκανε ακόμα χειρότερο, ένιωθα εντελώς ντροπιασμένος. Έπρεπε απλά να φύγω. Όταν όμως θολώνει το μυαλό σου από τα νεύρα δεν ξέρεις τι κάνεις.»

Comments