Η μαρτυρία του άτυχου μεταλλά που γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο στη Θεσσαλονίκη επειδή έφερε ρουχισμό με «σατανικά» σύμβολα!

Χθες ανεβάσαμε μια καταγγελια για ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη στη πόλη της Θεσσαλονίκης, όταν ένας 18χρονος δέχτηκε επίθεση από έναν 40χρονο επειδη έφερε  ρουχισμό με "σατανικά" σύμβολα, σε κεντρική στάση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

 

Ο άτυχος νεαρός επικοινώνησε μαζί μας και θέλησε να μας πει τι πραγματικά έγινε και να δώσει κάποια στοιχεία για τον άνδρα που του επιτέθηκε:

 

"Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου γύρω στις 15:50 το μεσημέρι είχα δεχτεί επίθεση από έναν άγνωστο σε στάση. Ενώ πήγα να πάρω το λεωφορείο για να πάω στην σχολή μου όπως κάνω καθημερινά, με πλησίασε με ένα απορημένο βλέμμα, για να με ρωτήσει αν είμαι σατανιστής.

 

Εγώ όντας αργοπορημένος, εστιάζοντας ταυτόχρονα στην στιγμή που θα έρθει το λεωφορείο, απάντησα ότι δεν πιστεύω στην ύπαρξη του σατανά. Αφού συνέχισε να με κάνει κουλές ερωτήσεις του τύπου ''τότε τι τα φοράς αυτά'' και ''θέλεις να πάρεις τον κόσμο μαζί σου'', υπέθεσα ότι κουβαλούσε απλά ένα μυαλό 40ρη αμόρφωτου ελληναρά. Η κουβέντα είχε καταλήξει στο ότι ''γενικά μ'αρέσει ο σατανισμός'', το οποίο τον έκανε να μου ρίξει γροθιά στη μύτη μετά από την φράση του ''α, σ'αρέσει ο σατανισμός''.

 

Στη συνέχεια αφού προσγειώθηκε η γροθιά στη μύτη μου, ενιωσα μια ζάλη και ένα αφάνταστο σοκ, ρωτόντας τον εαυτό μου από πού ήρθε το χτύπημα, καθώς είχα κόψει την επαφή στα μάτια μ'αυτόν. Με ρωτούσε φωνάζοντας ''σ'αρέσει τώρα ο σατανισμός?'' και έβλεπα ταυτόχρονα όλα τα άτομα να γυρνούν πίσω και να ρωτούν τι έγινε.

 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, είδα 2 τύπους προσωπικού ασφαλείας και μια κοπέλα να με ρωτάει ''τι θες να κάνεις, θες να τον κυνηγήσεις, να πας στην αστυνομία?'' Εφόσον μου'ρθε η απόφαση να πάω να τον βρω, με σταμάτησε μια άλλη κοπέλα λέγοντας να μην τον κυνηγήσω, αλλά να πάω στο τμήμα που ήταν λίγο πιο κάτω, το οποίο στη συνέχεια έκανα. Ο τύπος εντωμεταξύ είχε εξαφανιστεί εντελώς και με πληροφόρησε ένα άτομο ότι πήρε το λεωφορείο που επρόκειτο να πάρω.

 

Αν τύχει ποτέ να τον πετύχει κανένας στη Θεσσαλονίκη, να ξέρετε ήταν περίπου στα 1.70 με πολύ αραιωμένα σκούρα μαλλιά, σάπια δόντια, πολύ αδύνατη φάτσα και φαίνεται γύρω στα 35-40. Εκείνη την ημέρα φορούσε γκρι φλαυ μπουφάν και στρατιωτικό παντελόνι."

 

Ο νεαρός ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, γεγονός που σεβαστήκαμε, και φυσικά θεωρήσαμε υποχρέωση μας να δημοσιεύσουμε το παρών άρθρο για να αποφεύγονται στο μέλλον παρόμια περιστατικά μίσους και ρατσισμού απέναντι στη μουσική που αγαπάμε και όχι μόνο!

Comments