Η μπύρα “Trooper” των Iron Maiden γιορτάζει την τρίτη επέτειό της!

Οι Βρετανοί heavy metal θρύλοι IRON MAIDEN, γιορτάζουν την τρίτη επέτειο της Trooper μπύρας τους με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα από τον τραγουδιστή Bruce Dickinson, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 

Η μπύρα Trooper κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013 και έχει κερδίσει το BBI (British Bottlers' Institute) Gold Metal το 2014 και το 2015. Η μπύρα εξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει αποδειχθεί ασυνήθιστα δημοφιλής στο εξωτερικό, διατηρώντας την εκπληκτική εξαγωγική επιτυχία της με επανειλημμένες παραγγελίες σε μερικούς από τους κορυφαίους εισαγωγείς στον κόσμο.

 

Ο Dickinson, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «οπαδός της παραδοσιακής μπύρας από αγγλικά βαρέλια», επινόησε τη συνταγή για την Trooper σε συνεργασία με τη Robinsons, μια οικογενειακή ζυθοποιία στην πόλη Μάντσεστερ του Στόκπορτ.

 

Η ετικέτα της μπίρας δανείζεται την εικόνα της από το "The Trooper", που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 1983 ως δεύτερο single από το LP "Piece Of Mind". Διαθέτει τη μασκότ της μπάντα, Eddie, ως Άγγλο στρατιώτη με μια κουρελιασμένη σημαία στο ένα χέρι και ένα ματωμένο ξίφος στο άλλο.

 

Οι IRON MAIDEN και η Robinsons ανακοίνωσαν πρόσφατα την Trooper Red 'N' Black - μια νέα περιορισμένη έκδοση μπίρας από τη βραβευμένη σειρά Trooper - η οποία θα είναι διαθέσιμη για τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο από τον Σεπτέμβριο.

 

Η μπύρα, σχεδιασμένη για άλλη μια φορά από τον Dickinson, μαζί με τη ζυθοποιία Robinsons, βασίζεται στη συνταγή της Robinsons που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στη δεκαετία του 1850.

 

 

trooperthirdannivposter

Για το Rock Overdose,

Μιχάλης Τσολάκος

Comments