Η πιο Black Metal συνταγή για παραδοσιακή ιρλανδική τάρτα!

Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα παρατηρητικός για να καταλάβεις ότι το τηλεοπτικό σύμπαν έχει γεμίσει με μάγειρες και μαγείρισσες. Και ασχέτως αν αυτοονομάζονται …σεφ, είναι μάγειρες. Και σίγουρα από την κάθε κυρά Κατίνα, μέχρι τον φλώρο που νομίζει με τα τατουάζ θα αποκτήσει άλλη υπόσταση. Όμως, όπως ξέρουν όλοι, το black metal είναι ένα κομμάτι καθημερινότητας και οι οπαδοί του ΔΕΝ τρέφονται με ωμό κρέας, δε μπορεί να λείπει και αυτό από το … μαγειρικό σύμπαν.

Και αν νομίζετε ότι ένα black metal γεύμα περιέχει νυχτερίδες πατέ και συνοδεύεται με φρέσκο αίμα, γελιέστε. Πρόκειται για μια πολύ υγιεινή τάρτα με λαχανικά. Αλλά ο τρόπος παρουσίασης της συνταγής είναι καθαρά … black metal. Και για αυτό φρόντισε η Linzey Rae, τραγουδίστρια του συγκροτήματος The Anchor από το Denver. Μην ξεγελιέστε από την γλυκύτατη της εμφάνιση, ξέρει να βγάλει μια πραγματική φωνή από την κόλαση. 

Και με αυτές τις ιδιότητες αποφάσισε να μοιραστεί μια αγαπημένη της συνταγή μέσα από το βίντεο The Ghost Inside makes Shepherd's Pie with Linzey Rae. Ο λόγος δημιουργίας του είναι έχει πολύ καλό σκοπό. Τα μέλη του συγκροτήματος The Ghost Inside είχαν ένα σοβαρό ατύχημα το Νοέμβριο του 2015 και ο σκοπός του βίντεο είναι να μαζευτούν κάποια χρήματα, που έχουν ανάγκη για την αποθεραπεία τους.

Η παραδοσιακή ιρλανδική συνταγή που ακούγεται έχει ως εξής:

-         Μια κουταλιά σούπας ελαιόλαδο

-         Μια κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι

-         0,5 κιλό μοσχαρίσιο κιμά

-         1 μεγάλο κρεμμύδι

-         3-4 μεγάλα καρότα

-         1 ποτήρι κατεψυγμένου αρακά

-         3-4 φύλλα θυμάρι

-         2 κουτάλια σούπας αλεύρι

-         1 κουταλιά σούπας βούτυρο

-         1 ποτήρι κόκκινο κρασί

-         2 κουταλιές σούπας συμπυκνωμένου χυμού ντομάτας

-         2 κουταλιές σούπας Worcestershire

-         1 ποτήρι ζωμό κοτόπουλο

-         1 χτυπημένο αυγό

-         Μπόλικο πουρέ πατάτας…

Τι θα τα κάνετε αυτά τα υλικά; Μας το λέει, μάλλον τραγουδάει η γλυκύτατη Linzey:

 

Για το Rock Overdose,

Jacek Maniakowski

Comments