Η σύζυγος του Kerry King αποκλείει μελλοντική επανασύνδεση των SLAYER

Η Ayesha King, σύζυγος του κιθαρίστα των Slayer, Kerry King, δεν αφήνει καμία ελπίδα για επανασύνδεση των thrash metal ηγετών μετά την ολοκλήρωση της αποχαιρετιστήριας περιοδείας τους.

 

Η Ayesha έκανε το παραπάνω σαφές απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις fans στο Instagram, μόλις μία ημέρα αφού η μπάντα έπαιξε την τελευταία της εμφάνιση στο Forum στο Λος Άντζελες.

 

Όταν κάποιος πρόβλεψε ότι οι Slayer θα επιστρέψουν το 2022, η Ayesha το απέκλεισε κατηγορηματικά. Ένας άλλος φίλος του συγκροτήματος υπογράμμισε ότι ο Mick Mars των Motley Crue και ο Slash των Guns N 'Roses έλεγαν το ίδιο για τις αντίστοιχες μπάντες τους, όμως η Ayesha ανταπάντησε: "Ο Kerry King δεν είναι ο Mick Mars ή ο Slash".

 

Στη συνέχεια, δήλωσε: "Ίσως να είμαι ελαφρώς καλύτερα πληροφορημένη από εσάς".

 

Όταν ένας fan αστειεύτηκε ότι το νέο άλμπουμ των Slayer θα είναι φοβερό, η Ayesha απάντησε: "Μην κρατάτε την αναπνοή σας".

 

Τέλος, όταν κάποιος αναρωτήθηκε εάν αυτό ήταν πραγματικά το τέλος για τους Slayer, σχολίασε: "Μπορείτε να βάλετε και στοίχημα", αποκλείοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε πιθανότητα reunion.


 

Comments