Η Angela Gossow (ARCH ENEMY) στο Rock Overdose: Ετοιμαστείτε για μια δυνατή και τρελή συναυλία!

Οι ARCH ENEMY έρχονται στη χώρα μας για δύο δυνατές συναυλίες στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2011 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Το Rock Overdose ως χορηγός επικοινωνίας είχε τη χαρά να μιλήσει με τη sexy frontwoman του συγκροτήματος, ANGELA GOSSOW, η οποία απάντησε με όρεξη και χιούμορ στις ερωτήσεις του Γιώργου Γούργαρη και του Ζήση Πετκανά...

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ...

 

Rockoverdose.gr: Γεια σου Άντζελα, σε καλωσορίζουμε στο Rockoverdose.gr! Πως είσαι? Το "Khaos Legions" είναι το όγδοο άλμπουμ της μπάντας το οποίο κυκλοφόρησε πριν από 6 μήνες. Είσαι ευχαριστημένη με το τελικό αποτέλεσμα και ποια είναι μέχρι τώρα η αντίδραση των οπαδών σας αλλά και του μουσικού τύπου?

Angela: Είμαι μια χαρά, σε ευχαριστώ. Επιτέλους έχω μερικές μέρες κενές μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Η αντίδραση στο άλμπουμ ήταν πολύ καλη. Αυτό μπορούμε να το πούμε από το γεγονός ότι όλο και περισσότερος κόσμος έρχεται στις συναυλίες μας 🙂 (γελαστό προσωπάκι)

 

Rockoverdose.gr: Από πού προήλθε ο τίτλος του άλμπουμ?

Angela: Εγώ σκέφτηκα τον τίτλο. Είναι ένας σπουδαίος τίτλος για την θεματολογία του άλμπουμ αλλά επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να περιγράφουμε τους οπαδούς μας.

 

Rockoverdose.gr: Σε σχέση με τα προηγούμενα άλμπουμ σας, ποια είναι κατά την άποψη σου η κύρια διαφορά του  "Khaos Legions"?  Θεωρώ κατά κάποιο τρόπο πως είναι πιο δυνατό, με κομμάτια τα οποία χαρακτηρίζονται από τη ταχύτητα τους και τα κοφτά riffs. Εσύ τι πιστεύεις?

Angela: Το άλμπουμ είναι πιο πολύπλοκο, χρησιμοποιήσαμε δουλειά 4 χρόνων σε riffs και μελωδίες. Έτσι είναι πολλά αυτά τα οποία υπάρχουν μέσα σε αυτό το άλμπουμ. Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο, αυτή ήταν η προσέγγιση μας σε αυτό το άλμπουμ. Κάνοντας το ένα έντονο ταξίδι.

Rockoverdose.gr: Σύμφωνα με το χάρτη των περιοδειών σας, έχετε ένα άκρως πολυάσχολο πρόγραμμα το οποίο εμπεριέχει συναυλίες μέρα με τη μέρα και πολύ μικρά διαλείμματα. Που βρίσκεις όλη αυτή την ενέργεια που βγάζεις πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια των συναυλιών?

Angela:  Ναι, κάνουμε πολλές συναυλίες και η δουλειά μου ως manager και ως τραγουδίστρια στους Arch Enemy είναι τεράστια. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαι δυνατή και υγιής, έτσι, φροντίζω πολύ καλά το σώμα μου, είμαι χορτοφάγος και γυμνάζομαι πολύ. Επίσης, θα πάρω ένα χρόνο ή και περισσότερο ρεπό μόλις τελειώσει ο κύκλος της περιοδείας για το Khaos Legions μέσα στο 2012. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξαναγεμίσω τις μπαταρίες μου. Οι Arch Enemy θα έχουν κενό για κάποιο χρονικό διάστημα.

 

Rockoverdose.gr: Προτιμάς να είσαι σε περιοδεία ή στο στούντιο?

Angela:  Προτιμώ το αληθινό πράγμα – να κάνω συναυλίες.

 

Rockoverdose.gr: Ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι το "No Gods, No Masters". Αυτό το τραγούδι έχει καταπληκτικές lead κιθάρες και καταθλιπτικά αλλά άγρια φωνητικά, συνδυασμένα με βαθύτερους εσωτερικούς στίχους. Θα ήθελες να μας δώσεις κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό?

Angela:  Το No Gods, No Masters αντιπροσωπεύει το τι είναι οι Arch Enemy: Αναρχικοί και Αθεϊστές. Έχει να κάνει με το να βρούμε την εσωτερική μας δύναμη και όχι να ψάχνουμε για φανταστική βοήθεια «από ψηλά». Έχει να κάνει με το να βρεις τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, να αναλαμβάνεις τις ευθύνες για τον εαυτό σου. Είναι κάπως προσωπικό τραγούδι – αντανακλάει το πώς αισθάνομαι και το πώς ζω τη ζωή μου.

 

Rockoverdose.gr: Τι σου αρέσει να κάνεις για να χαλαρώσεις στον ελεύθερο χρόνο σου?

Angela:  Μου αρέσει να γυμνάζομαι, να χαλαρώνω σε σάουνα, να καπνίζω χόρτο, να βλέπω ντοκιμαντέρ και να γεμίζω γνώσεις τον εαυτό μου.

Rockoverdose.gr: Πως θα περιέγραφες τον εαυτό σου? Εξωστρεφή ή εσωστρεφή?

Angela:  Έχω γίνει  πολύ εσωστρεφής μέσα στα χρόνια. Όσο πιο γνωστή και διάσημη γίνομαι, τόσο περισσότερο χρειάζομαι  ιδιωτική ζωή και ησυχία. Είμαι πολύ εξωστρεφής στη σκηνή, έτσι στο υπόλοιπο της ημέρας είμαι σχεδόν εσωστρεφής.

 

Rockoverdose.gr: Πως θα ήθελες ο κόσμος να θυμάται το όνομα “Arch Enemy” μετά από χρόνια? Το έχεις σκεφτεί ποτέ αυτό?

Angela: Θα ήθελα να μας θυμούνται για τη μουσική που δημιουργήσαμε και για αυτό που είμαστε: μια αφοσιωμένη, σκληρά εργαζόμενη, ευφυής metal μπάντα η οποία περιόδεψε σε όλο τον κόσμο και έσπασε πολλές προκαταλήψεις και όρια και έπαιξε σε πολλά εξωτικά μέρη.

 

Rockoverdose.gr:  Ήδη ξέρεις πως έχεις μία ισχυρή βάση οπαδών εδώ στην Ελλάδα. Θα πρέπει να αναμένουμε κάποιες εκπλήξεις στην επερχόμενη συναυλία σας?

Angela: Ναι, ο Sharlee θα γδυθεί στη σκηνή για εσάς, χαχα. Είμαστε γνωστοί για τις δυνατές και τρελές συναυλίες μας. Σου αρέσει το metal? Θα πρέπει να βιώσεις τις δυνάμεις των Αrch Enemy ζωντανά!

 

Rockoverdοse.gr: Σε ευχαριστώ πολύ Άντζελα για την υπέροχη συνέντευξη! Ήταν τιμή μου και σου εύχομαι καλή τύχη για τις επόμενες συναυλίες.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γεράκης Κωνσταντίνος

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ:

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=7338

Comments