Η Sharon Osbourne ανακοίνωσε την ένωση του OZZFEST με το KNOTFEST!

Η ειδική εκδήλωση του Ozzy και των Slipknot ήταν το λιγότερο σουρεαλιστική. Στην κορύφωση των σεναρίων χωρισμού, η Sharon Osbourne ήταν το πρόσωπο που τράβηξε τα βλέμματα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wR4mBYgQjYY

 

Το event ξεκίνησε με τον Jose Mangin να παρουσιάζει την Sharon Osbourne και αυτή με τη σειρά της τους Ozzy, Geezer Butler και από τους Slipknot, τον Clown και τον Corey Taylor. Η Sharon είπε "20 χρόνια πριν, καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει άλλος να στηρίζει την μουσική με το τρόπο που το κάνουν αυτά τα άτομα". Είπε επίσης για την 20η επέτειο του event, και για το πόσα χρόνια οι Slipknot έχουν συμμετάσχει στο event. Οι Slipknot επίσης έχουν το δικό τους fest, το Knotfest. Η Sharon συνέχισε: "Αποφασίσαμε, να ενώσουμε τα 2 φεστιβάλ . Το Ozzfest  συναντάει το Knotfest". 

 

 

Το Ozzfest θα γίνει στις 24 Σεπτεμβρίου και headliners θα είναι φυσικά οι Black Sabbath και στις 25 Σεπτεμβρίου το Knotfest.

Η λίστα με τα συγκροτήματα: Black Sabbath, Disturbed, Megadeth, Opeth, Black Label Society, Huntress, Death Cross, Municipal Waste, Kataklysm, Nails and then Slipknot, Slayer, Sabaton, Suicide Silence, Emmure, Butcher Babies, Whitechapel, Combichrist

 

ozzfestmeetsknotfestofficialposter2016_638

 

Και η επίσημη ανακοίνωση:

Το OZZFEST συναντάει το KNOTFEST. Η απόλυτη συνάντηση των metal minds... Ένα διπλό header μουσικό και lifestyle Σαββατοκύριακο που όμοιο του δεν υπάρχει στον κόσμο!

Η συγχώνευση των δύο πιο γνωστών και καθιερωμένων φεστιβάλ, το Ozzfest, γιορτάζει την 20η επέτειό του, και το KNOTFEST, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2012! Στο OZZFEST θα είναι headliners οι Black Sabbath- σηματοδοτώντας έτσι το τελευταίο τους live στην Νότια Καλιφόρνια και την επόμενη μέρα το KNOTFEST να κλείνει με το συγκρότημα από το οποίο πήρε το όνομα του το fest, τους Slipknot. Στη συνέντευξη ήταν ο ιδρυτής του OZZFEST, ο Ozzy Osbourne και από τους Slipknot οι Corey Taylor και M. Shawn Crahan (aka Clown). Το event ξεκίνησε με τη προβολή μιας ταινίας, και έκλεισε με μια εμφάνιση των Black Sabbath, με τον Zakk Wylde.

 

"Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε όλεθρο και ιστορία", λέει ο Ozzy Osbourne. "Let the madness begin…"

 

"Αυτό θα μπορούσε να είναι το ένα από τα πιο cool πράγματα που έχω πάρει μέρος ποτέ», λέει ο Corey Taylor των Slipknot. "Ξεκινώντας ως μια μπάντα στο Ozzfest, οργανώνοντας το δικό μας fest (Knotfest) και τώρα συνδυάζοντας τις δυνάμεις μας για να γράψουμε ιστορία στο metal... ήταν γραφτό να γίνει και είμαι περήφανος που εiμαι μέρος της."

 

"Είναι πάντα τιμή μας να παίζουμε με τους Black Sabbath" είπε ο Shawn "Clown" Crahan των Slipknot. "Η συγχώνευση των δύο φεστιβάλ θα είναι μια θρυλική εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή για όλους τους οπαδούς. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ενώνουμε όλες τις οικογένειες και πάλι μαζί."

 

"Θέλουμε να είναι το δυνατότερο, το μεγαλύτερο, το πιο βρώμικο φεστιβάλ στην Καλιφόρνια. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι", λέει η Sharon Osbourne.

 

"Ο αντίκτυπος του Ozzfest στη heavy μουσική και στους Slipknot, δεν μπορεί να υποτιμηθεί", λέει ο Cory Brennan, Πρόεδρος, 5B Artist Management. "Για 20 χρόνια το Ozzfest είχε δώσει στους οπαδούς την πρώτη γεύση από μπάντες όπως οι Slipknot, Disturbed και αμέτρητοι άλλοι, και φέρνοντας νέους θαυμαστές και μπάντες μαζί κάθε χρόνο. Το Ozzfest ενέπνευσε τους Slipknot για να συνεχίσουν αυτή τη ζωτικής σημασίας παράδοση με το Knotfest, και είναι τιμή μας να το γιορτάσουμε μαζί τους για το 2016. "

 

 

 

Για το Rock Overdose,

Gbitzos

Comments