Η SHARON OSBOURNE επιβεβαιώνει το χωρίσμο. “Βρήκα την δύναμη μέσα μου”

 

 Η Sharon Osbourne ανακοίνωσε το χωρισμό μετά απο 33 χρόνα γάμου με τον θρύλο Ozzy Osbourne, στην επιστρόφη της στην εκπόμπη της "The Talk" την Τριτη. 10 Μαιου.

 

Η 63χρονη επιβεβαίωσε τα ρεπορταζ που ανέφεραν ότι έδιωξε τον Ozzy απο το σπίτι αφού ανακάλυψε οτι την απατάει, όμως συμπλήρωσε ότι τώρα επέστρεψε σπίτι του και αυτή μετακόμισε.

 

Μια πηγή είπε στο E! News οτι ο Ozzy είχε συμφωνήσει να αφήσει το σπίτι, έστω και προσωρινά, και οτι ο χωρισμός δεν εχει να κανει με τα προβλήματα με το αλκοολ του Ozzy.Ο τραγουδιστής των BLACK SABBATH είναι καθαρός από αλκοόλ για πάνω απο 3 χρόνια αφού εχάσε τον ελεγχο το 2011 και το 2012.

 

Στην ερώτηση εαν αληθεύουν οι φήμες οτι τον έδιωξε απο το σπίτι ή εαν είναι απλά φήμες απάντησε: «Όχι(δεν είναι φήμες).Είναι αλήθεια.» Στο εαν θα είναι αυτή η κατάσταση μόνιμη είπε: «Όχι είναι πίσω στο σπίτι, εγώ έφυγα από το σπίτι.»

 

Η The Sun αναφέρει ότι ο χωρισμός ήρθε αφου η Sharon ανακάλυψε οτι ο Ozzy  έχει σχέση με μια hairstylist διασήμων.Μια πήγη είπε στο  People ότι «αυτές οι φήμες είναι εν μέρη σωστές» όμως πρόσθεσε οτι δεν θα εκπλαγεί εαν το ζευγάρι τα βρει, λέγοντας «Θα γυρίσει πισω[Ο Ozzy]»

 

Μιλήσαμε χθες βραδυ(με τον Ozzy), ειπε η Sharon στο "The Talk". «Δεν είμαστε μαζί όμως του μιλάω»

 

Μου έδωσε μια εκπληκτική ζωή και 3 πανεμορφά παιδιά και τον αγαπώ, είπε η  Sharon.

 

«Προπαθώ να τα επεξεργαστώ ολα» εξήγησε.

 

«Απέφευγα να βλέπω φωτογραφίες ή να διαβάζω» είπε. «Ξέρω τι γίνεται και δεν χρειάζεται να το διαβάσω,είναι σαν να βάζεις αλάτι στη πλήγη και δεν το χρειάζομαι αυτό.»

 

Η Sharon έχει θετικές βλέψεις για το μέλλον.

 

«Είμαι τέλεια» είπε «Στα αλήθεια είμαι. Ειλικρινά δεν μπόρω να ευχαριστήσω αρκετά όλο τον κόσμο που μου στάθηκε και όλο το κόσμο στο σπίτι που με στήριξαν, στελνοντάς μου μηνύματα αγάπης, ειλικρινά είμαι γεμάτη δύναμη και βρήκα αυτήν την εσωτερική δύναμη και είμαι σε φάση ¨Εντάξει τι έρχεται μετα? Μπορώ να τα καταφέρω¨»

 

«Δεν ξέρω που πάω, με ποιον και απλά θέλω χρόνο να κάτσω και να σκεφτώ τον εαυτό μου και τι θέλω να κάνω με τη ζωή μου», πρόσθεσε.

 

«Ειλικρινά σε αυτό το σημείο σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα κάνω στο υπόλοιπο της ζώης μου. Απλά χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ τον εαυτό μου και τι θα κάνω το υπόλοιπο τη ζωής μου. Μπαίνω στο τελευταίο κεφάλαιο της ζωής. Πραγματικά πρέπει να σκεφτώ προσεχτικά τι θέλω να κάνω.... επειδή ειμαι 63 χρονών και δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι»

 

Στη ερώτηση εαν θεωρεί ότι χωρίζουν για καλό είπε: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να απαντήσω, επειδή δεν ξέρω τι θέλω να κάνω. Πρέπει να ακολουθήσω τη καρδιά μου και δεν ξέρω τι μου λέει τώρα(η καρδιά).Απλά προσπαθώ να τα πάρω όλα να τα επεξεργαστώ και να αποφασίσω ήρεμα»

https://www.youtube.com/watch?v=w9AqJNYYJFw

Για το Rock Overdose,
Gbitzos

Comments