Η TARJA στο CHANIA ROCK FESTIVAL 2019!

Το Chania Rock Festival επιστρέφει και πάλι!!

Στις 5 Ιουλίου και 6 Ιουλίου 2019 τα Χανιά θα φιλοξενήσουν ένα από τα μεγαλύτερα, πιο δυνατά και φιλικά διεθνή rock/metal φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης!

Θάλασσα, ήλιος, ρακί και μπύρα, δυνατές κιθάρες και αξέχαστες αναμνήσεις είναι μόνο μερικά από αυτά που μπορείτε να βρείτε στο Chania Rock Festival!

Το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε πριν λίγο -  για την Παρασκευή 5 Ιουλίου, είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα που έχουν παρουσιαστεί στην ιστορία του φεστιβάλ. Μία πραγματική ντίβα της rock μουσικής, μία καλλιτέχνιδα – έμβλημα για την Φιλανδία και τη Σκανδιναβία γενικότερα!

Η , μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες στη rock μουσική και σίγουρα η πιο επιδραστική και πιο αναγνωρίσιμη τραγουδίστρια για ολόκληρο το ιδίωμα του συμφωνικού metal, έρχεται να ξεσηκώσει τα Χανιά και να μας καθηλώσει με τη μαγική της φωνή.

Αν μπορούμε να ρισκάρουμε μία πρόβλεψη, η εμφάνισή της, θα είναι από τις πιο σημαδιακές που έχουν περάσει από το Chania Rock Festival.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις και λεπτομέρειες για τη διοργάνωση και τα εισιτήρια, οπότε… και φέτος μόνο Κρήτη και φέτος μόνο Χανιά!

Ραντεβού στις 5 και 6 Ιουλίου!!

Και φέτος όλοι Κρήτη ... και φέτος όλοι Χανιά!!

Comments