Σύμφωνα με lifo.gr (http://www.lifo.gr) , το οποίο ισχυρίζεται ότι έχει ασφαλείς πληροφορίες, οι Cure ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα τoυ ελληνικού κοινού, θα επισκεφθούν ξανά την Αθήνα το καλοκαίρι του 2012 στο πλαίσιο του Rockwave festival στις 30 Ιουνίου, μια ημέρα πριν από τους Black Sabbath.
Οι πληροφορίες τους μιλούν για ένα τριώρο (!) σετ επικεντρωμένο κυρίως στα πρώτα τους (και καλύτερα) άλμπουμ συν ένα best of από τα μεταγενέστερά τους κομμάτια.
Και το άρθρο στο lifo.gr συνεχίζει..."Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, θα μιλάμε για ένα "δεινοσαυρικό" μεν, αλλά άκρως ενδιαφέρον (και σχεδόν σίγουρα επιτυχημένο) Rockwave, που θα λύσει τα χέρια στην Didi, ώστε να φέρει κάποια support που θα έχουν επαφή με την σημερινή δισκογραφία. Αναμένουμε...."
Για το RockOverdose.gr
Αντώνης "JeyKey" Κατσαρός



