Κατεβάστε δωρεάν το άλμπουμ των INK – “Diary”

Συνεχίζοντας να στηρίζει την Ελληνική σκηνή, η οποία το τελευταίο καιρό βγάζει πραγματικά "διαμάντια", το Rockoverdose.gr προσφέρει εντελώς δωρεάν για όλους τους αναγνώστες του, το άλμπουμ του συγκροτήματος των INK "Diary":

http://rapidshare.com/files/441359672/Ink_-_Diary__Rockoverdose.gr_.rar

Ink - "Diary":
1. Welcome
2. Easy Day
3. The Drug On Years
4. Little Hippie Freak
5. Heart Pills
6. Superego
7. Strange Lullaby
8. Sundays Weeping

Διαβάστε και το review του Rock Overdose, στο άλμπουμ των INK:

Έτοιμο λοιπόν και το ντεμπούτο album των δικών μας INK.
Ένα εξ ολοκλήρου alternative album από την κορφή ως τα νύχια με οχτώ μελωδικά κομμάτια που συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν ακόμα και όταν το cd σταματήσει να παίζει. Με μία πολύ ιδιαίτερη χροιά θα έλεγα του κυρίου που ευθύνεται για τα φωνητικά, μια φωνή που ανεβοκατεβαίνει σε απίστευτα μελωδικούς ρυθμούς στις εναλλαγές του κάθε κομματιού.
Στις επιρροές των παιδιών εκτός των άλλων περιλαμβάνονται και οι Alice in chains και θα έλεγα ότι αυτό είναι εμφανές σε σημείο όμως που το αποτέλεσμα είναι καθαρά δικό τους. Όλα τα κομμάτια προσφέρουν απλόχερα έντονα συναισθήματα μιας και έχουν συνδυάσει πολύ έξυπνα τις heavy κιθάρες με την μελωδία.
Ειδική αναφορά φυσικά στο Heart Pills όπου υπάρχει ήδη έτοιμο και το video clip και είναι για μένα το καλύτερο κομμάτι του album αλλά και το Superego όπου μαζί με το προηγούμενο είναι ίσως και τα πιο ρυθμικά και δυνατά κομμάτια σε σχέση με τα άλλα έξη.
Ένα άλλο κομμάτι του cd που επίσης υπάρχει ήδη σε video στο διαδίκτυο είναι το Strange Lullaby, μία μπαλάντα που για κανέναν λόγο δεν σου περνάει απαρατήρητη μαζί με το Sundays weeping φυσικά το οποίο και κλείνει το cd με μία πολύ ευχάριστη γεύση.

Μία πολύ προσεγμένη δουλειά που αξίζει να κλείσουμε τα μάτια, να πατήσουμε το play και να αφεθούμε στο μουσικό τους ταξίδι.

Για το Rockoverdose.gr,
Vivi Jd

Για πληροφορίες και επικοινωνία με τους INK:
http://rockoverdose.gr/bands_details.php?id=294

Comments