Μάνατζερ SLAYER: “Η αποχαιρετιστήρια περιοδεία δε σημαίνει το τέλος του συγκροτήματος”

Ο επί χρόνια μάνατζερ των Slayer, Rick Sales, μίλησε πρόσφατα για την απόφαση της μπάντας να ξεκινήσει την αποχαιρετιστήρια της περιοδεία.

 

"Η μπάντα είχε πάντα ακεραιότητα", δήλωσε o Sales, προσθέτοντας ότι "Υπάρχουν μερικά πράγματα που συνεχίζονται. Καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση να σταματήσουν να περιοδεύουν. Αυτό όμως δε σημαίνει το τέλος της μπάντας. Απλά, σταματούν τις περιοδείες. Θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο αποσύρονται ενώ ακόμα βρίσκονται στην κορυφή. Από αυτή την άποψη το κατανοώ και έκαναν τη σωστή επιλογή".

 

Η Kristen Mulderig, η οποία συνεργάζεται με την Rick Sales Entertainment Group, δήλωσε πρόσφατα ότι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σχετίζονται με τους Slayer, ακόμα και μετά τη διακοπή της λειτουργίας της μπάντας.

 

"Είμαστε σε μια κατάσταση όπου θα διαχειριστούμε την κληρονομιά τους", δήλωσε η Mulderig, πράγμα πολύ σημαντικό, παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ηχογραφήσουν δίσκους ή να βγουν στο δρόμο. Εξακολουθούν να έχουν τους χορηγούς τους, υπάρχει ακόμα το merch και το κομμάτι που αφορά τα εμπορικά σήματα και ποιος ξέρει; Ίσως να έρχεται κάποιο event που βασίζεται στους Slayer. Αυτά είναι όλα τα πράγματα που σκεφτόμαστε και συζητάμε. Οι Slayer θα συνεχίσουν να υπάρχουν, οπωσδήποτε.

 

Το συγκρότημα θα ολοκληρώσει την τελική του περιοδεία με δύο συναυλίες στο Forum του Λος Άντζελες.


 

Comments