Μέλη των SAVATAGE θα παρουσιάσουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ το “Τhe Wake Of Magellan” στο Wacken 2012

Οι CIRCLE II CIRCLE, η μπάντα του πρώην frontman των SAVATAGE Zak Stevens, θα δώσει το παρών στο μεγάλο φεστιβάλ το Wacken Open Air το οποίο θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου 2012 στο Wacken της Γερμανίας. Μαζί όμως με τους CIRCLE II CIRCLE θα εμφανιστεί και ο κιθαρίστας Chris Caffery (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) για μία σπέσιαλ παρουσίαση ολόκληρου του κλασσικού άλμπουμ των SAVATAGE, "The Wake Of Magellan" (στο οποίο τότε συμμετείχαν και ο Stevens και ο Caffery)!

Έστω και έτσι οι οπαδοί θα έχουν μία ευκαιρία να απολαύσουνε μία μοναδική βραδυά SAVATAGE!

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Chris Caffery στο Rock Overdose και στο Ζήση Πετκανά, όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανένωσης των SAVATAGE και ίσως κάπιο νέο άλμπουμ:

Chris: Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση για να απαντήσω, γιατί τα περισσότερα μέλη θέλουν να κάνουν έναν νέο δίσκο, αλλά είναι δύσκολο γιατί αυτός θα πρέπει να γίνει μαζί με τον John, και τώρα ο John κάνει την δουλειά του με τους John Oliva’s Pain, και λόγω αυτού είναι πολύ δύσκολο για εμάς να ξεκινήσουμε δουλειά με τους Savatage γιατί είναι ευτυχισμένος παίζοντας αυτή την μουσική και όσο και να θέλουμε, δεν μπορούμε να τον αναγκάσουμε να κάνει κάτι που δεν θέλει αυτή την στιγμή, και το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να κάνουμε κάτι σαν Savatage και να μην είμαστε όλοι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό θα ήταν κακό για όλους μας. Πρέπει να έρθει φυσιολογικά και πρέπει να συμβεί όταν όλοι μας το θέλουμε. Εγώ ξέρω πως θα ήθελα να το κάνω και αύριο, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω άλλον ένα δίσκο, αλλά δεν ξέρω αν και πότε αυτό θα συμβεί, αν και όλοι στο συγκρότημα θέλουμε να παίξουμε.

Και συνεχίζοντας τις ερωτήσεις...

Rockoverdose.gr: Άρα οι προσωπικές καριέρες όλων σας, και κυρίως του John Oliva, είναι ο λόγος που δεν προχωρούν οι Savatage σε ένα νέο δίσκο.


Chris: Εγώ έχω ένα προσωπικό σχήμα απλά και μόνο γιατί έχω πολύ ελεύθερο χρόνο επειδή δεν παίζουν οι Savatage, αν έπαιζαν οι Savatage δεν θα έκανα σόλο δίσκους. Τους κάνω για να μένω απασχολημένος όσο δεν παίζουν οι Savatage. Όμως το σχήμα του John είναι τώρα η κύρια ασχολία του, και το να περιμένουμε από αυτόν να το παρατήσει είναι δύσκολο αυτή την στιγμή. Προσπαθώ να μείνω αισιόδοξος με την προοπτική ενός δίσκου των Savatage, αλλά όπως είπα δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κόσμο να κάνει κάτι που δεν θέλει, και άρα δεν υπάρχει καμία σιγουριά πάνω στο θέμα.


Rockoverdose.gr:Πιστεύεις πως τελικά θα υπάρξει κάτι νέο από τους Savatage τον επόμενο καιρό?


Chris: Είναι απλά πολύ δύσκολο να το πώ, κάθε φορά που το κάνω πέφτω έξω γατί κάτι αλλάζει. Όπως είπα, θα το΄θελα, αλλά δεν μπορώ να πω αν και πότε αυτό θα συμβεί.

Comments