ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, Vertigo, Natural Disaster @ Eightball Live Report

Απόψε η βραδιά μας επιφύλασε κάτι διαφορετικό.Θα παρακολουθούσαμε τους ¨"ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ", τους γνωστούς στο ελληνικό κοινό e-rockers.Και πάλι το γεγονός το φιλοξενούσε το EIGHTBALL CLUB στα Λαδάδικα.Η προσέλευση του κόσμου ήταν μικρή παρόλο την φήμη της μπάντας κάτι το οποίο με εξέπληξε.

Τη βραδιά άνοιξαν οι Natural Disaster, άγνωστη μπάντα σε εμάς ,οι οποίοι παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους έπαιξαν καλά αν και μόνο κομμάτια των πυξ - λαξ.'Εμειναν στην σκηνή για περίπου μισή ωρα και αντικαταστάθηκαν άμεσα απο τους Vertigo.


Πολύ ωραία η μπάντα των Vertigo, η οποία έπαιξε ξένο rock με εξαίρεση ένα κομμάτι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου,άρεσε στο κοινό και ιδιαίτερα ο κιθαρίστας τους.
Συγκροτημένοι και με καλό ήχο (το οποίο οφειλόταν και στο club) μας προετοίμασαν ευχάριστα για τους Headliners.

setlist
1) Fortunate Son
2) Turn the page
3) Super massive black hole
4) Do you read me
5) Are you gonna go my way
6) Smooth
7) No Madonna
8) Spinning round my finger
9) Chris
10) Johnny be good
11) Hellas


Δεν θα πω πολλά για αυτούς διότι έχουν μεγάλη προιστορία στην Ελληνική σκηνή και δεν χρειάζονται νομίζω συστάσεις.
H " MΑΥΡΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ " μπήκε δυναμικά με videowall και υπολογιστή στη σκηνή
δείχνοντας μας τον e-rock προσανατολισμό της, λανσάροντας μια νέα μουσική σκηνή για τη χώρα μας.Με τραγούδια και απο τα παλιά αλλα και νέα με καυστικούς και επίκαιρους στίχους ,κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των λιγοστών αλλα φανατικών οπαδών τους.Η λατρεία τους ήταν τέτοια που εκτός του οτι τραγουδούσαν και χόρευαν μπροστα στη σκηνή σε μερικά τραγούδια ανέβαιναν και τραγουδούσαν μαζί τους!Στο δεύτερο κομμάτι φώναξαν να τραγουδήσει μαζί τους ο τραγουδιστής των ΛΟΥΔΙΑΣ ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα μας και φυσικά δέχθηκε με χαρά να το κάνει!

Προσωπικά δεν είχα την τιμή να τους ξανακούσω αλλα μου άρεσαν φοβερά οι κιθάρες τους,το όλο στήσιμο τους και ο επαγγελματισμός τους.Οι άνθρωποι γουστάρουν την μουσική τους και το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο!Δεν μας κούρασαν καθόλου παρόλο που έπαιξαν 2 ώρες και το κοινό ζητούσε να παίξουν κι άλλο κάνοντας τους να χαρούν που έπαιξαν για εμάς.
Οι στίχοι τους ανατρεπτικοί και επίκαιροι οσο ποτέ ,μας άγγιξαν πιο βαθιά απο οτι φάνηκε στην αρχή με αποτέλεσμα να κερδίσουν μια θέση στη λίστα με τις μπάντες που γουστάρουμε να ακούμε!
Το merchandize είχε όμορφες εκπλήξεις που περιελάμβαναν εκτος απο t-shirts,cd's και βινύλια καπελάκια και usb sticks!
Ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σύντομα.

Setlist
1) Αστική Σπηλιά
2) Δημόσιος Υπάλληλος
3) Ρομποτ
4) Δόγμα
5) Σερίφης
6) Περιπολικό
7) Τροχός
8) Σίσση
9) Παραμύθι
10) Διάλογος
11) Για σκέψου
12) Βροχή
13) Εντροπία
14) Προσευχή
15) Στιχουργός
16) Πάρτυ
17) Κατέβασε τους
18) Πράγματα
19) Ναρκωτικό
20) Οχιά
21) Ελπίδα
ancore
Μέντορες
Κοινό μυστικό
Σε αγαπώ ουρλιάζοντας

Για το Rockoverdose
Θεοδωρίδης Ιωάννης

Comments