Μικρό αγοράκι συμμετέχει σε circle pit metal συναυλίας & το βίντεο γίνεται viral!

 Ο φωτογράφος Rodrigo Terco ταξίδεψε στη Baltimore αυτό το σαββατοκύριακο για τoν ετήσιο εορτασμό της Ημέρας Μνήμης των Πεσόντων, γνωστού κι ως Maryland Deathfest. Είναι στην αποκορύφωση του, πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν αλλά ένας τράβηξε την προσοχή του Rodrigo.

 

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Atrophy, ο Rodrigo τράβηξε ένα απίστευτο βίντεο ενός μελλοντικού metalhead εν γενέσει. Το μικρό αγοράκι συμμετείχε σ’ ένα circle pit με τα υπόλοιπα μέλη του σχηματισμού να κάνουν χώρο και ν’ αφήνουν τον μικρό να διασκεδάσει. Δείτε στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

 

Αυτή τη στιγμή, το βίντεο έχει πάνω από 300000 views. Το παιδάκι απλά δεν σταματούσε. Αργότερα, ρόκαρε με τους Impaled Nazarene, πέφτοντας, σηκώνοντας και ξαναμπαίνοντας στο pit σαν αυθεντικός metalhead.

 

Για όσους τυχόν ανησυχούν, το παιδί φορούσε ωτοασπίδες καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Οι Atrophy εντυπωσιάστηκαν τόσο από το βίντεο, που ξεκίνησαν έρευνα μέσα από το Facebook για να βρουν τον μικρό με σκοπό να του στείλουν προϊόντα τους (η οποία και ήταν επιτυχής).

 

Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Το μέλλον της metal είναι λαμπρό και είναι τα παιδιά. Μάθετε στα παιδιά metal!

 

Για το Rock Overdose,
Γκουτσίδης Στέργιος

Comments