Μουσική του κ@λου για μεταλλάδες…ή αλλιώς fart metal?

Η μουσική του κώλου είναι μια έννοια και δεν ορίζεται μάλλον κυριολεκτικά. Φυσικά υπάρχουν και άλλες έννοιες που σχετίζονται με το πίσω μέρος του ανθρώπινου σώματος και ορίζουν μουσικά κάτι κακοπαιγμένο. Όμως το ανθρώπινο μυαλό καμιά φορά ξεφεύγει, μάλλον θα έλεγα ότι μερικές φορές μένει στην θέση του. Και κάποιος αποφάσισε να διερευνήσει μουσικά μονοπάτια στην κυριολεκτική σημασία κάποιων σχημάτων λόγου.

 

 

Ένας συμπαθής κύριος λειτουργεί στο Youtube  σαν 66Samus και όπως φαίνεται είναι οπαδός της σκληρής μουσικής. Ως εδώ όλα φαίνονται φυσιολογικά. Αλλά εμβαθύνοντας  καλύτερο δάκρυα αρχίζουν να κυλάνε στα μάτια και λόγοι για αυτό είναι πολλοί και διάφοροι για τον καθένα. Σίγουρα ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει μόνος του:

 

 

Αν το είδος του fart metal κατατάσσεται σαν κάποιο παρακλάδι, δεν το γνωρίζω. Ούτε καν αν υπάρχουν και άλλοι εκπρόσωποι ενός είδους, στο οποίο το έντερο παίζει τον ρόλο των φωνητικών. Ούτε γνωρίζω τα πραγματικά αίτια που οδήγησαν τον τύπο σε αυτό το μονοπάτι έκφρασης. Ίσως κάποιος ψυχολόγος μπορεί να δώσει κάποια απάντηση. Και μάλλον το μικρόφωνο θα ήταν σοφό να μην χρησιμοποιηθεί από κάποιον πραγματικό τραγουδιστή. Φυσικά ο μουσικός του κώλου, στην κυριολεκτική σημασία της λέξης, μοιράστηκε με όλους τους θεατές του video του και τα υλικά που χρησιμοποίησε για να το γράψει:

 

Gear used:

Pearl Drums

1 Big Can of Beans

Zildjian Cymbals

Axis Pedals w/ Ekit

Vic Firth Sticks

Db Drum Shoes

Roland TD-10 module

2% Milk

Silver Surfer Vaporizer

Elev8 Glass Pipes

Shure SM58

Comments