Μουσικός του δρόμου ερμηνεύει το The Pot των Tool: δείτε το video!!!

Κατά καιρούς έχουμε ασχοληθεί με τους μουσικούς του δρόμου. Είτε πολύ ταλαντούχους είτε με ειδικές ικανότητες. Αλλά ακόμα και με μοναδικά cover, με απίστευτη ευρηματικότητα στην χρήση των μουσικών οργάνων. Όμως ας φανταστεί κάποιος πως κάποτε θα κατεβαίνει βιαστικά του μετρό … Θεσσαλονίκης πηγαίνοντας στην δουλειά, χωρίς να βλέπει ούτε δεξιά ούτε αριστερά και ξαφνικά να ακούει … Tool, από κάποιον πλανόδιο μουσικό.

 

 

Φυσικά είναι δύσκολο κανείς να φανταστεί το μετρό της Θεσσαλονίκης, πόσο και κάποιον μουσικό να παίζει Tool σε αυτό. Όμως στην Νέα Υόρκη τα πράγματα είναι διαφορετικά, που εκτός από το μεγαλύτερο υπόγειο δίκτυο στον κόσμο, ή έστω από τα μεγαλύτερα, υπάρχει και ένας τεράστιος αριθμός σταθμών. Που πέρα από τους χιλιάδες βιαστικούς και αδιάφορους επιβάτες, είναι και μια καλή μουσική σκηνή για έναν μουσικό. Ένας τέτοιος, λοιπόν βρέθηκε στο Union Square πριν λίγες μέρες. Ονομάζεται Ryan Albert και έχει πολύ ενδιαφέρον setlist.

 

 

Παρ’ όλη την αδιάφορη πλειονότητα των διερχομένων, βρέθηκε κάποιος φαν της αμερικάνικης, της οποίας το νέο άλμπουμ περιμένουμε δέκα χρόνια, να αποτυπώσει την πολύ ιδιαίτερη αυτή εκτέλεση του τραγουδιού The Pot. Σίγουρα ο τίτλος του απλού μουσικού του δρόμου δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει,  μιας που στο ρεπερτόριο του συμπεριλαμβάνονται και τραγούδια των A Perfect Circle. Και μάλλον μια συνάντηση με τέτοιον μουσικό αξίζει να χάσει κανείς τον επόμενο συρμό, αλλά και να ελαφρώσει λίγο το πορτοφόλι του.

 

 

Comments