Μουσικό θέμα του Stranger Things σε Metal εκτέλεση: δείτε το video!

Η φράση τα πάντα μπορούν να γίνουν Metal έρχεται στο  νου μου κάθε φορά που ανακαλύπτουμε κάποιο νέο cover. Όσοι παρακολουθούν τις σειρές, κυρίως στο διαδίκτυο,  και είναι λάτρεις του μεταφυσικού, σίγουρα ενθουσιάστηκαν  με το  Stranger Things. Η 8 επεισοδίων δημιουργία των Matt και Ross Duffer έγινε το hit του καλοκαιριού, ξεκινώντας την προβολή της στις 15 Ιουλίου από το Netflix. Η μουσική επένδυση έγινε από τους Kyle Dixon και Michael Stein του συγκροτήματος των S U R V I V E, τους οποίους και ανακάλυψαν οι αδελφοί Duffer στο Spotify.

 

 

Σίγουρα οι μουσικοί δεν είχαν εύκολο έργο, καθώς μαζί με την σκοτεινή ατμόσφαιρα της σειράς, έπρεπε να αποτυπώσουν ηχητικά και την δεκαετία του ’80. Αυτό προϋπόθετε και την … κατάχρηση των  synthesizers. Και τα κατάφεραν, κοιτάζοντας στα μάτια τον John Carpenter (ναι, συνέθετε και μουσική) ή ακόμα και τους Tangerine Dream. Αλλά προφανώς ο YouTuber Little V, αγάπησε την σειρά και την μουσική της, αλλά φαίνεται ότι δεν του αρέσουν τα πολλά «σύνθια» και αποφάσισε να το εκτελέσει με ηλεκτρική κιθάρα, επιμηκύνοντας λίγο το μουσικό κομμάτι των τίτλων αρχής. Προσωπικά, θεωρώ η Metal του διασκευή επισκιάζει το πρωτότυπο, ξεπερνώντας την έννοια «ενδιαφέρον». Ο καθένας όμως μπορεί να το διαπιστώσει και μόνος….

 

 

 

Όμως και τα μέλη του καστ έχουν αρκετά ενδιαφέρουσες μουσικές προτιμήσεις. Ο Finn Wolfhard, οποίος ενσαρκώνει τον Mike Wheeler, μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που … προσπαθεί να παίξε το Lithium των Nirvana.

 

https://twitter.com/FinnSkata/status/764815829028536320?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Ακόμα και ο Joe Keery , οποίος παίζει τον Steve, εκτός της μικρής οθόνης, μοιράζεται τον χρόνο του σε μια μπάντα psychedelic rock, τους Post Animal.

 

Post Animal Perform the Most Curious Water Activities cover art

Comments