Μωρά Στην Φωτιά @ Κύτταρο, 22/3/2013 Live Report

 Παρασκευή λοιπόν και κατεβαίνουμε κάτω στην πόλη , για να απολαύσουμε για ακόμα μία φορά ένα θρυλικό συγκρότημα που ακούει στο όνομα Μωρά Στην Φωτιά. H μπάντα θα μας «μοίραζε» παυσίπονα για τέταρτη φορά φέτος στην Αθήνα, κάτι που σημαίνει πως είναι από τις λίγες μπάντες που έχουν φανατικούς οπαδούς και μπορούν να γεμίσουν έναν μεγάλο χώρο όπως το κύτταρο.

Στο μέρος έφτασα λίγο πριν τις 23:00 , ο κόσμος ήταν πολύς και η μπάντα μετά από λίγο ανέβηκε στην σκηνή(με διαφορετικό drummer από την τελευταίο φορά που τους είδα στο κύτταρο πριν δύο μήνες). Η βραδιά ξεκίνησε με πιο χαλαρά κομμάτια(άλλωστε το συνηθίζουν αυτό), με τον κόσμο να το απολαμβάνει, να πίνει και να χορεύει. Το πρώτο σύνθημα δόθηκε με το κομμάτι Ηρωίνη όπου άρχισε ο  πανικός με τα  πρώτα pits να παρουσιάζονται. Κομμάτια όπως τα Κάτω Στην Πόλη, Μοιραίο Καραβάνι, Σκυλίσια Μέρα , Το Παιχνίδι , Ο Χαμαιλέων, Βαβυλωνία, Παυσίπονο , Μανιφέστο και άλλα πολλά μας παρέσυραν σένα τρίωρο ταξίδι παρέα με τα Μωρά Στην Φωτιά διασκεδάζοντας μας όπως καλά εκείνοι ξέρουν.

Ακολούθησε μια παύση για χαλάρωμα με το τραγούδι Κοίτα Με Τα Μάτια Της Καρδιάς και ακολούθησε ένα καυτό μισάωρο με κομμάτια όπως Αδρεναλίνη , Third Angle, Τα Είδωλα αλλά και επανεκτέλεση μετά από λαϊκή απαίτηση των «Παυσίπονο» και «Κάτω Στην Πόλη» . Άλλη μια σπουδαία βραδιά με τα Μωρά Στην Φωτιά έλαβε τέλος . Χορός και κοπάνημα μέχρι τελικής πτώσης και πάνω απ’ όλα καλή μουσική από τους εξαιρετικούς μουσικούς που αποτελείται η μπάντα , με αρχηγό βέβαια τον Στέλιο Σαλβαδόρ που ήταν ακόμα μια βραδιά συγκηνικός. Ελπίζω να τους δω ξανά σύντομα εδώ στην Αθήνα.

 

 Για το RockOverdose.gr : Θωμάς Βασιλείου

Comments