Νέα δισκογραφική εταιρεία από τον Roget Miret (Agnostic Front) και Onno Cro-Mag

STRENGTH RECORDS

Για να ξεκινήσει κάποιος μία νέα δισκογραφική εταιρεία με τις συνεχόμενα μειωμένες πωλήσεις, πρέπει να είναι τρελός. Δύο άνθρωποι που ήταν εκεί από την αρχή, τα κατάφεραν! Τους Onno Cro-Mag και Roger Miret, ένωσε η αγάπη που έχουν για hardcore και το punk rock, πριν από 25 χρόνια. Μετά τη συνεργασία τους για την επιτυχή σειρά δίσκων “Worldwide Tribute To The Real Oi!”, είχαν ένα όνειρο. Να ξεκινήσουν μαζί μία δισκογραφική εταιρεία. Και έτσι φτάσαμε στο 2012 όπου αυτό έγινε πραγματικότητα. Η Strength Records, αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια, την αξιοπρέπεια και την φιλία. Επιστρέφει στα χρόνια που το hardcore και το punk ήταν αγνά. Πίσω στις ρίζες και στις βασικές αρχές της σκηνής και δεσμεύεται να είναι οικογένεια για τα συγκροτήματα όλων των ειδών.

 

WEBSITE / SOCIAL MEDIA

- www.strength-records.com

- www.facebook.com/strengthrecords

- www.youtube.com/strengthrecords

- www.myspace.com/strength-records

- www.twitter.com/strengthrecords

- www.reverbnation.com/strengthrec

 

Κυκλοφορίες

Η Strength Records, με περηφάνια ανακοινώνει τις δύο πρώτες κυκλοφορίες της.

 

- Η επιστροφή των old school πολεμιστών Hard Resistance (Βέλγιο)! Η Strength Records, παρουσιάζει το νέο τους δίσκο, “Lawless & Disorder”, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2012. Οι Hard Resistance, έχουν αναπτύξει τον δικό τους ήχο με hardcore, punk, metal και crust στοιχεία. Πολύ δυνατά riffs, και γρήγορα κομμάτια που έχουν ως αποτέλεσμα έναν επιθετικό ήχο με in-your-face φωνητικά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: www.hardresistance.be

 

- Μετά την επιτυχημένη σειρά δίσκων “Worldwide Tribute To The Real Oi!”, ο Roger και ο Onno, κάνουν ακόμα μία συλλογή με τις καλύτερες μπάντες στον κόσμο πηγαίνοντας πίσω στις ρίζες και διασκευάζοντας τραγούδια που τους διαμόρφωσαν. Η Strength Records, παρουσιάζει τον δίσκο “Respect Your Roots Worldwide”. Στο δίσκο συμμετέχουν οι: Terror, Rancid, Napalm Death, Evergreen Terrace, Beowulf, Dropkick Murphys, Pter Pan Speedrock, The Generators, The Bones, Hard Resistance, No Turning Back, Hudson Falcons, Biohazard, The Unseen, Agnostic Front, Wisdom In Chains, Flatfood 56,Good Riddance, Deafness By Noise και πολλούς ακόμα. Σύντομα θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

Festival

- Τα καλά νέα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Strength Records, ανακοινώνει την επιστροφή του θρυλικού “European Hardcore Party” το οποίο θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου 2012. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες.

 

Για το Rockoverdose.gr

Απόστολος “Astaldo” Πανταζόγλου

Comments