Νέα ταινία για τους Judas Priest με πρωταγωνιστή τον Samuel L Jackson στο ρόλο του Rob Halford.

 

Πρόσφατα, ανακοινώθηκε πως το ρόλο του Rob Halford στη νέα βιογραφική ταινία των Judas Priest, θα αναλάβει ο Samuel L Jackson.

Μετά την επιτυχία που είχαν οι  ταινίες Bohemian Rhapsody και Rocket Man,η στιγμή φαίνεται κατάλληλη για μια ταινία για την καριέρα και τη ζωή των Judas Priest.

«Οι Judas Priest είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ζωή. Είμαστε μια από τις παλαιότερες εν ενεργεία μπάντες και παρ’όλο που έχουν γραφτεί πολλά για τις ζωές μας, πολλά έχουν μείνει εκτός. Είμαι ένας ομοφυλόφιλος που τραγουδάει σε metal συγκρότημα. Αν δεν είναι αυτό ιστορία για ταινία, δεν ξέρω τι είναι! Ιδιαίτερα οι σκηνές με τους groupies θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες», δήλωσε ο Rob Halford.

 

 

Όταν αρχικά προσεγγίστηκε ο Jackson με το σενάριο για να αναλάβει το ρόλο, δήλωσε: «Ποιος στο διάολο είναι ο Rob Halford; Δεν ξέρω τίποτα για τους Judas Priest. Εγώ ακουώ Stevie Wonder, Marvin Gaye και Aretha Franklin! “Chain of Fools”, αυτό είναι πραγματική κομματάρα καρ…ες. »

 

 

«Έπρεπε και εγώ να κρύβω τη σεξουαλικότητά μου όπως ο Freddie Mercury», είπε ο Halford, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος το 1998. «Είναι υπέροχο να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου. Είσαι ελεύθερος. Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα να μπορώ να κάνω αυτή τη δήλωση.»

 

 

 

Πηγή

Comments