Νέο group στο Facebook με σκοπό να βοηθήσει τους μουσικούς να προωθήσουν την δουλειά τους

Ένα νέο group (The Music Business Circle) έχει δημιουργηθεί στο Facebook εδώ και λίγο καιρό, το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκροτήματα και μουσικούς που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα πράγματα για τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας ώστε να μπορέσουν να εξελίξουν την μουσική τους καριέρα.

Μέσα στο εν λόγω Group, συμμετέχουν όχι μόνο μουσικοί, αλλά και έμπειροι άνθρωποι της μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι με τις συμβουλές τους, καθοδηγούν και λύνουν τις απορίες των μουσικών. Έτσι, στην ομάδα ο καθένας έχει την δυνατότητα να προβάλει την δουλειά του σε άλλους μουσικούς, να μοιραστεί οτιδήποτε τον απασχολεί σχετικά με την μουσική του καριέρα αλλά και να συμμετέχει σε συζητήσεις που τον ενδιαφέρουν.

Η ομάδα αυτή δημιουργήθηκε από την Στέλλα Γουλινούδη, η οποία ασχολείται χρόνια με την μουσική βιομηχανία, έχοντας σπουδάσει Music Management & Artist Development στην Αγγλία και έχοντας δουλέψει με πολλούς καλλιτέχνες αλλά και εταιρείες, ενώ πρόσφατα δημιούργησε την Alcyone Records, ένα νέο και πολλά υποσχόμενο record label.

Επισκεφτείτε την σελίδα του γκρουπ εδώ: https://www.facebook.com/groups/themusicbusinesscircle/

Τσεκάρετε την Alcyone Records εδώ: www.alcyonerecords.com

Comments