Νεο Video Clip από τους OUTLOUD

Λίγες μέρες πρίν την κυκλοφορία του "VHS:Virtual Hero Society" ( (14 Σεπτέμβρη), οι OUTLOUD δίνουν στη δημοσιότητα το βίντεο απο το ομώνυμο κομμάτι του άλμπουμ.

 

 

Ενα βίντεο που αντιπροσωπεύει ακριβώς αυτό που συμβαίνει στην εποχή μας. Κάτι που οι OUTLOUD εύστοχα δίνουν μέσα απο τους στίχους του πιο ώριμου μέχρι στιγμής άλμπουμ τους. Το "VHS:Virtual Hero Society" ( (αρπάζω την ευκαιρία μιάς και δεν μπόρεσα να κάνω το review να πω δύο λόγια) πάει ένα βήμα μπροστά την ελληνική rock/ metal σκηνή, μιάς και οι OUTLOUD έβγαλαν τον πιο ειλικρινή εαυτό τους στις συνθέσεις και περπάτησαν σε μονοπάτια του παρελθόντος ασφαλτοστρωμένα με νέας τεχνολογίας ενισχυμένη πίσσα.

 

Επηρρεασμένοι απο όλο αυτό το retro που είναι της μόδας και την επιστροφή στα 80s οι OUTLOUD βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό τόσο στο βίντεο, όσο και σε όλο το άλμπουμ με ξεχωριστές συνθέσεις, ξεχωριστό ήχο, τρομερή παραγωγή που κάνει το κάθε κομμάτι ξεχωριστό και συνθέτει εναν ενιαίο ήχο γνωστό στους οπαδούς της μπάντας αλλα και "προσκλητήριο" σε νέους οπαδούς.

 

 

Comments