Ξανά μαζί SHARON & OZZY OSBOURNE:”Επιλύσαμε τα οικογενειακά μας ζητήματα!”

 H Sharon Osbourne, σε πρόσφατη συνέντευξη της, δήλωσε πως συζήτησε με τον Ozzy και πως τα οικογενειακά τους ζητήματα επιλήθηκαν!

 

Το ζεύγος Osbourne, είχε χωρίσει νωρίτερα μες στη χρονιά λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του Prince Of Darkness.

 

O Ozzy μετά τον χωρισμό, ξεκίνησε θεραπεία για την αντιμετώπιση του εθισμού του στο σεξ!

 

Η Sharon, δήλωσε :

Καθήσαμε και το συζητήσαμε, δεν ήταν εύκολο αλλά το θέμα επιλήθηκε. Είναι δύσκολο ξέρεις, όταν είσαι εθισμένος , του αρέσει το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το σέξ, σε όλα αυτά είναι εθισμένος και γι’αυτό έπρεπε να βρεθεί μια λύση”.

Ο Ozzy από την πλευρά του, δήλωσε επίσημα  την συγγνώμη του σε όλες τις γυναίκες που είχε εξωσυζυγική σχέση και παραδέχτηκε πως βρίσκεται σε θεραπεία για τον εθισμό του στο σέξ.

Οι πικάντικες περιπέτειες του Prince Of Darkness, είδαν το φως της δημοσιότητας, όταν ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ τον παρακολούθησε, φυσικά ο ντετέκτιβ είχε προσληφθεί από την Sharon !

 

Και ενώ ο Ozzy βρίσκεται στο τελευταίο σκέλος της αποχαιρετηστήριας περιοδείας του με τους Black Sabbath και έχοντας στα πλάνα του καινούργια solo δουλειά, έχει επίσης να αντιμετωπίσει και την μήνυση που κατέβαλε η τελευταία του σχέση ( Michelle ) προς την κόρη του Kelly Osbourne λόγω του tweet που είχε ποστάρει, γράφοντας το νούμερο τηλεφώνου της Michelle και λέγοντας ουκ ολίγα δημοσίως!

Comments