Οι Νικητές του διαγωνισμού FIREWIND – Scar Of The Sun – Bare Infinity στην ΑΘΗΝΑ!

Μεγάλη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό για τις προσκλήσεις στη συναυλία των  FIREWIND - Scar Of The Sun - Bare Infinity Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Fuzz club στην Αθήνα!


Δυστυχώς μόνο 2 είναι οι νικητές και είναι οι παρακάτω
(με τα ονόματα τους όπως εμφανίζονται στο facebook):
 

Kostas Gou και Julie Efthymiou
 


To Rockoverdose.gr θα επικοινωνήσει άμεσα με τους νικητές για να μας δώσουν τα πραγματικά τους ονόματα, αλλά και για να τους ενημερώσουμε για το πώς θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή, και θα επανέλθουμε σύντομα και με άλλες προσκλήσεις και για άλλα μεγάλα events!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το live:

14.01.2012

Fuzz Club

 

FIREWIND

SCAR OF THE SUN
BARE INFINITY

 

 

Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Firewind το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο Fuzz club πλησιάζει. Η κορυφαία metal μπάντα της χώρας (με τον Gus G άρτι αφιχθέντα από την Ιαπωνία και έχοντας γίνει ακόμα και ήρωας σε comic!) βρίσκεται ήδη σε διαδικασία παραγωγής του νέου της δίσκου, υλικό του οποιου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην συναυλία του Fuzz!

Οι Bare Infinity και οι Scar Of The Sun, δύο από τις κορυφαίες νέες metal μπάντες της χώρας, θα εμφανιστούν μαζί με τους Firewind, κάνοντας την συναυλία μια μεγάλη γιορτή του ελληνικού metal.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: 18 Ευρώ στο www.ticketarena.gr και στο Tickethouse και τα Public.

Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του Fuzz προς 20 Ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Πληροφορίες: 210 9611118 και www.detoxevents.gr

 

BARE INFINITY

 

Το 2012 είναι η χρονιά της καταξίωσης για τους Bare Infinity: ο συμφωνικός/power metal ήχος του ντεμπούτου τους "Always Forever" (που κυκλοφόρησε το 2009 από την Twillight Distribution) τους έφερε στο διεθνές προσκήνιο ως μια από τις πλέον ελπιδοφόρες μπάντες του είδους, με την Angel να καθιερώνεται ως μια εξαιρετική frontwoman. Μετά από περιοδείες στην Βόρεια Ευρώπη και συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ, το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο από την Ιαπωνική Hydrant Records, ενώ ακολουθούν προγραμματισμένες περιοδείες σε Ευρώπη και Ασία!

 

SCAR OF THE SUN

Το ντεμπούτο των Scar Of The Sun "A Series Of Unfortunate Concurrencies" ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή: όταν εμπλέκονται στην παραγωγή ονόματα όπως οι Rhys Fulber (Paradise Lost, Fear Factory, Megadeth, κλπ) και Greg Reely (Machine Head, Coldplay, κλπ) και συμμετέχουν μουσικοί όπως οι Μikael Stanne (Dark Tranquillity), Bob Κατσιώνης (Firewind), Μάριος Ηλιόπουλος (Nightrage), Χρήστος Αντωνίου (Septic Flesh) και Leah Randi (Conjure One), το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι πολυδιάστατο και εντυπωσιακό.

Με live εμφανίσεις δίπλα σε ονόματα όπως οι Slipknot, Pain Of Salvation, Dark Tranquillity, Paradise Lost, οι Scar Of The Sun κατάφεραν να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κοινού (κέρδισαν διεθνή διαγωνισμό της Century Media με 18.000 ψήφους!) και να υπογράψουν στην περίφημη Ιταλική δισκογραφική Scarlet Records.

 

Comments