Οι Ροδίτες 7.000 Watt παρουσιάζουν την απόλυτη pop/rock μελωδία!! “Πάμε”!

Το συγκρότημα από τη Ρόδο παρουσιάζει και επίσημα μέσω της Final Touch ένα αισιόδοξο, εκρηκτικό τραγούδι σε pop/rock ρυθμούς, που ήδη από την ανεπίσημη κυκλοφορία του στο YouTube έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views, ενώ τα σχόλια που έχει λάβει στα social media είναι αποθεωτικά!

Το single αυτό, σε μουσική, στίχους και ενορχήστρωση του Δημήτρη Βασιλάρα, είναι η απόλυτη μελωδία με τον πιο κεφάτο στίχο που σε προκαλεί να τον τραγουδήσεις ξανά και ξανά!

Το τραγούδι ηχογραφήθηκε από την Δημήτρη Βασιλάρα και η μίξη και το mastering έγιναν από τον Διονύση Χριστοδουλάτο στο CFN Recordings Studio.

Συνοδεύεται από ένα καλογυρισμένο, παρεΐστικο video clip σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Βασιλάρα και παραγωγή της ομάδας Υπόγειο, στο οποίο κεφάτα πρόσωπα εναλλάσσονται με καλοκαιρινά πλάνα από το μαγευτικό νησί της Ρόδου.

Το πιο εθιστικό (ελληνόφωνο) ρεφρέν ανήκει στους 7.000 WATT!

Πάμε όλοι μαζί δυνατά
Να βλέπω χέρια και βλέμματα ψηλά
Να τραγουδάμε όλοι με μια φωνή
Θέλω να ζω τη ζωή, πάντα και κάθε στιγμή!

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:

Οι 7.000 Watt είναι μια Rock μπάντα που δημιουργήθηκε περίπου πριν εννιά χρόνια από τον Δημήτρη Βασιλαρά (ηλεκτρική κιθάρα – φωνή) και τον Αλέξανδρο Στεφάνου (ακουστική κιθάρα-φωνή).

Κινούνται μουσικά με γνώμονα το rock, με κύριο σκοπό να παρασύρουν με τον ρυθμό τους το κοινό και να μετατρέψουν την κάθε εμφάνιση τους σε ένα ατελείωτο πάρτι, κάτι που καταφέρνουν τελικά.

Οι μουσικές συνθέσεις του γκρουπ έχουν ελληνικό στίχο, διασκευάζουν όμως, τόσο ελληνικά, όσο και ξένα γνωστά-αγαπημένα κομμάτια για το ευρύ κοινό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχουν εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή Mad Day Live στο Μad tv, στα πλαίσια του μουσικού διαγωνισμού Mad4Bands όπου και μπήκε στην τελική πεντάδα με τα καλύτερα συγκροτήματα του διαγωνισμού, σε ένα μουσικό αφιέρωμα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega στο Μega Channel, και στο X-Factor.

Επίσης έχουν πάρει μέρος μέχρι σήμερα σε πολλά φεστιβάλ, και έχουν εμφανιστεί με σπουδαία ονόματα όπως Υπόγεια Ρεύματα, Λ. Μαχαιρίτσα, Β. Καζούλλη, Δ. Σταρόβα, Α. Κωνσταντόπουλο, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστα Μπίγαλη, Χρήστο Δάντη κ.α.

Comments