Οι Σουηδοί CRAZY LIXX στο Chania Rock Festival‏!

Ένα νέο όνομα έρχεται να προστεθεί στο line-up του Chania Rock Festival, που θα γίνει 15-17 Ιουλίου στην πόλη των Χανίων, στον Προμαχώνα San Salvatore. Οι Σουηδοί hard rockers, CRAZY LIXX, θα εμφανιστούν μαζί με τα συγκροτήματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, δηλαδή τους KREATOR, THERAPY?, CUTTING CREW, ROTTING CHRIST, EXARSIS, DIVINER.

 

Οι CRAZY LIXX, με ανανεωμένο line-up και δύο νέους κιθαρίστες, θα μας επισκεφτούν λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους ζωντανά ηχογραφημένου άλμπουμ τους, από το περσινό Bang Your Head Festival στη Γερμανία, έχοντας όμως στις αποσκευές τους τέσσερις πολύ καλούς hair metal δίσκους, με τον βασικό πυρήνα του γκρουπ, τον τραγουδιστή Danny Rexon και τον ντράμερ Joel Cirera να παίζει μαζί από το 2002.

 

Ανήκοντας στη σπουδαία γενιά των Σουηδικών σχημάτων, οι CRAZY LIXX είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιώσουν για μία ακόμη φορά τη φήμη τους ως ένα σπουδαίο live γκρουπ.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Chania Rock Festival συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς από τη σελίδα του Chania Rock Festival:
http://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets/two-days-tickets-5

 

 

 

 

https://www.facebook.com/Chania-Rock-Festival-349225545269416/

 

Comments