Οι 5 πιο “τρελοί” thrash metal drummers (σύμφωνα με το Metal Injection)

Το Metal Injection ετοίμασε ακόμη μια λίστα, αυτή τη φορά με τους πέντε πιο "τρελούς" drummers στο thrash metal. Για πάμε να τους δούμε έναν έναν:

 

Pete Webber

Ο Pete βρίσκεται πίσω από το drum kit των Havok από το  2011 όπου κυκλοφόρησε το "Time Is Up" και πραγματικά έχει πάει την μπάντα σε άλλο επίπεδο με το ταλέντο του. Η τεχνική του και οι δυναμικές του είναι πραγματικά αξιέπαινες και σίγουρα αξίζει μια θέση στην συγκεκριμένη λίστα.

 

Mario Moreno

Ο Mario Moreno παίζει στους Exmortus και σίγουρα αξίζει της προσοχής σας, κυρίως εξαιτίας των πιασάρικων γεμισμάτων και του διπλοπεταλού του.

 

 

 

Phil Dubois-Coyne

 

Γρήγορος, τεχνικός, λυσσασμένος. Πρόκειται για τον πρώην ντράμερ των thrash/death metallers Revocation, ο οποίος αυτή τη στιγμή ξεκινάει ένα νέο project.

 

 

Blake Anderson

Εδώ πρόκειται για σίγουρο τρελό. Τον έχετε δει πως παίζει; Αν όχι, δείτε το βίντεο. Είναι ο ντράμερ των Vektor οι οποίοι το 2016 κυκλοφόρησαν το διαστημικό Terminal Redux, παρόλα αυτά κάπου στην πρωτοχρονιά τα 3/4 της μπάντας αποχώρησαν από την μπάντα, αφήνοντας τον David DiSanto μόνο του.

 

Dave Lombardo

Φυσικά και ο εν λόγω κύριος δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την λίστα. Αυτό το διάστημα παίζει με τους Suicidal Tendencies, πριν λίγο έπαιζε με τους The Misfits, ξεκίνησε ένα super group, τους Dead Cross, ενώ παλαιότερα έπαιζε στους Slayer. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω, απλά δείτε το βίντεο και απολαύστε.

 

Comments