Οι ALPHASTATE στο Rock Overdose εν όψει Wreck Athens Festival 2016!!!

Σήμερα φιλοξενούμε τον Pete Breaker/κιθαρίστα των Alphastate και δείτε τι μας είπε σε μερικές ερωτήσεις που του κάναμε λίγες μέρες πριν την εμφάνιση τους στο Wreck Athens Festival 2016.

 

Rock Overdose: Πες μας λίγα λόγια για το γκρουπ πότε ιδρύθηκε και τι κάνει σήμερα...

 

Pete Breaker: Το γκρουπ ιδρύθηκε το 2014 και σήμερα βρισκόμαστε στην φάση της προώθησης του πρώτου μας δίσκου που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 κάνοντας όσα live shows μπορούμε. Παράλληλα γράφουμε καινούριο υλικό για τον επόμενο δίσκο που θέλουμε να κυκλοφορήσει το 2017.

 

Rock Overdose: Ποια είναι η σύνθεση των ALPHASTATE σήμερα;

 

Pete Breaker: Οι ALPHASTATE αποτελούνται από τον Μάνο Ξανθάκη (Φωνητικά), Pete Breaker (Κιθάρες), Δημήτρη Τσουνάκα (Μπάσο) και Φοίβο Ανδριόπουλο (ντράμς).

 

Rock Overdose: Τι το ξεχωριστό έχει το Wreck Athens Festival και συμμετέχετε;

Wreck-Athens-fest-poster_opt

Pete Breaker: Θεωρούμε ότι το Wreck Athens Fest είναι μια πολύ καλή ομαδική προσπάθεια της ελληνικής metal σκηνής να αναδείξει και να προωθήσει πολλές μπάντες. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε σε ένα μεγάλο και καλό stage όπως το Κύτταρο.

 

Rock Overdose: Γιατί να έρθει ο κόσμος να δει εσάς και το συγκεκριμένο metal φεστιβάλ;

 

Pete Breaker: Ο κόσμος πιστεύω ότι θα γουστάρει πάρα πολύ τα τραγούδια μας γιατί είναι γραμμένα με το σκεπτικό να παίζονται live δυνατά. Συν το ότι θα παίζουν και άλλα πολύ καλά γκρουπ και τις δυο μέρες νομίζω ότι ο συνδυασμός θα είναι φοβερός.

alphastate 2

Rock Overdose: Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή σου σε συναυλία;

 

Pete Breaker: Η καλύτερη στιγμή μου είναι όταν έχω φοβερό ήχο στο live και η χειρότερη όταν ο εκάστοτε ηχολήπτης είναι άσχετος και δεν ξέρει να βγάλει ήχο.

 

Rock Overdose: Θέλεις να ευχηθείς κάτι στους αναγνώστες του Rock Overdose;

 

Pete Breaker: Σας περιμένουμε στις 23-24 Απριλίου να κοπανηθούμε παρέα αλύπητα και να περάσουμε 2 απίστευτες βραδιές με 12 φοβερά γκρουπ! Keep heavy! \MM/

Για το Rock Overdose

Θοδωρής Μαρτίνης

Comments