Οι Cyanna Mercury και οι Angry Boy Jester ζωντανά στο Death Disco στις 26/5!

Την Πέμπτη 26 Μαΐου οι Cyanna Mercury θα ανέβουν στη σκηνή του Death Disco για ένα πλήρες show με καλεσμένους τους Angry Boy Jester.

 

Λίγο πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους album "Archetypes", και έχοντας δώσει εντυπωσιακά πρώτα δείγματα ζωντανών εμφανίσεων δίπλα στους Editors, τους Raveonettes, τους Myrrors και τους Sonic Jesus, οι Cyanna Mercury φέρνουν την ιδιαίτερη ψυχεδελική τους ατμόσφαιρα την Πέμπτη 26 Μαΐου στη σκηνή Death Disco.

Με πληθώρα επιρροών από το δυτικό psych και τις blues ρίζες, μέχρι την ελληνική παράδοση και τις ανατολίτικες αναφορές, ο όρος "ψυχεδελικό rock" είναι η βάση, αλλά δεν ορίζει απόλυτα, τον πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα του ήχου των Cyanna Mercury. Το πρώτο δείγμα των ηχογραφήσεων της νεοσύστατης μπάντας δόθηκε το καλοκαίρι του 2014, με την κυκλοφορία του 2-track single "Ode To The Absent Father", που περιείχε και το "Dirty Things". Από τότε διάφορες ζωντανές ηχογραφήσεις, ένα live video με τίτλο "Nothing We Can Do", από την ζωντανή εμφάνιση τους στη μουσική εκπομπή Mezzo Voce TV της Γαλλικής τηλεόρασης, καθώς και το "The Four Horsemen" των Aphrodite's Child, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο "Dirty Things EP" του 2015, έχουν συμπληρώσει την εικόνα. Πρόσφατα η μπάντα δημοσίευσε δύο τραγούδια από το επερχόμενο "Archetypes", τα "If We Were Blind" και "Snake", και έχει γυρίσει αρκετές πόλεις της Ελλάδας (Ιωάννινα, Ξυλόκαστρο, Πάτρα, Ξάνθη, Σέρρες, Θεσσαλονίκη) στο πλαίσιο της περιοδείας "Cyanna Mercury In Concert" που συνεχίζεται.

 

 

Περισσότερα:
Official: http://www.cyannamercury.com/
Bandcamp Store: http://cyannamercury.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/CyannaMercuryTV
Soundcloud: https://soundcloud.com/CyannaMercury

-------

Οι Angry Boy Jester είναι μία νέα rock μπάντα που έρχεται για να θορυβήσει την πόλη. Πρόκειται για τους The Saint (Κιθάρα/Φωνή), Rendezvous Boy (Κιθάρα/Φωνή), Sonic Waste (Μπάσο), Gus Boggar (Κιθάρα/Effects), Nues (Τύμπανα).

Το σχήμα είναι το νέο εγχείρημα μελών αθηναϊκών μπαντών όπως των Semen Of The Sun, Yellow Devil Sauce, Chickn και ο ο ήχος του είναι μία μίξη power pop, garage, και alternative, κάτι που οι ίδιοι έχουν βαφτίσει supersonic pop n' roll.

 

Περισσότερα:
https://www.facebook.com/angryboyjester/

 

 

Comments