Οι GHOST θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη με νέο line up?

Κανείς, από το ντεμπούτο των Ghost το 2010 μέχρι και σήμερα, δεν ξέρει τα πραγματικά ονόματα των μελών της μπάντας, καθώς δεν έχουν φανερωθεί ποτέ. Συνεπώς οι αλλαγές που γίνονται στο line up είναι άγνωστες προς το ευρύ κοινό αφού δεν ανακοινώνονται επίσημα. Παρόλα αυτά, πιστεύεται πως ο τραγουδιστής (υπό το ψευδώνυμο Papa Emeritus) είναι ο Tobias Forge ο οποίος γράφει σχεδόν εξ ολοκλήρου τη μουσική της μπάντας και επίσης φημολογείται έντονα πως αυτός είναι που δίνει όλες τις συνεντεύξεις των Ghost “προσποιούμενος” κάποιο από τα Nameless Ghouls, το ψευδώνυμο των υπολοίπων 5 μελών της μπάντας.

 

Πλέον υπάρχει μια έντονη φημολογία η οποία λέει πως ο Forge έχει απολύσει όλα τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας στο τέλος του 2016, μετά το πέρας της περιοδείας στην Αμερική. Εάν αυτό αληθεύει σημαίνει πως οι Ghost θα περιοδεύσουν με νέο line up στην Ευρώπη από τις 24 Μαρτίου και μετά, που ξεκινούν τα shows τους. Σε πρόσφατη συνέντευξη των Ghost, έγινε αναφορά σχετικά με τις αλλαγές μελών και ειπώθηκαν τα εξής:

 

«Από μια πιο γενική άποψη αν ενδιαφέρεσαι για τον ήχο ή τα στοιχεία που διαμορφώνουν τον ήχο της μπάντας και θέλεις να εξελιχθείς, πιστεύω πως είναι απαραίτητο στο δωμάτιο το οποίο ηχογραφείς να αλλάζουν συχνά τα άτομα τα οποία βρίσκονται σε αυτό. Είναι ευχή και κατάρα ταυτόχρονα να βλέπεις όλες αυτές τις θρυλικές rock n’ roll μπάντες να μένουν με τα ίδια κλασικά line up τους και να ακούγονται πάντα το ίδιο ακριβώς. Ευτυχώς εμείς δεν έχουμε αυτό το πρόβλημα. Γιατί το να εμφανίζεσαι με τους Ghost και να ηχογραφείς με τους Ghost δεν είναι ποτέ το ίδιο. Δεν χρειάζεται να βασιζόμαστε κάπου για να διατηρήσουμε τον ήχο μας εάν κάποιοι φεύγουν και κάποιοι άλλοι έρχονται, πράγμα το οποίο είναι καλό.»

 

Αυτές οι δηλώσεις αύξησαν έντονα τη φημολογία ακόμα μιας αλλαγής στο line up των Ghost. Τώρα εάν είναι αλήθεια ή ψέματα όλα αυτά που ακούγονται, είναι στην κρίση του καθενός…

 

Comments