Οι Iron Maiden ανακοινώνουν νέο άλμπουμ!!!

 

To ιταλικό website ''Maiden Concerts'' έκανε μια σχετική έρευνα και κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι Iron Maiden έχουν ήδη ηχογραφήσει το νέο τους άλμπουμ το οποίο και βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ολοκληρωσής του.

Ακομα δεν έχει αποκαλυφθεί ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας του , προκειται να είναι το 17ο κατα σειρά studio album ενώ παραγωγός θα είναι ο Kevin Shirley, που έχει αναλάβει ήδη απο το 2000 ολες τις παραγωγές. Αυτό επίσης που είναι γνωστό είναι πως όλοι οι μουσικοί μαζι με τις συζυγους και τις οικογένειες τους βρίσκονται στο Παρισι οπου και εδρευουν τα  Guillaume Tell Studios (χώρος οπου ηχογραφήθηκε το  Brave New World (2000) και το The Book of Souls). Ο Kevin Shirley ποσταρε φωτογραφίες απο το στούντιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως ολοκληρώνεται ενα ''major project''.

Με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ τις ερχομενες εβδομαδες θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στην πράξη ποια καινουργια ακυκλοφορητα τραγούδια θα ενταχθουν στο setlist των Live Shows οπως σε αυτό του Rock In Rio!!!

 

http://rockandrollgarage.com/iron-maiden-to-announce-new-album-in-the-coming-weeks/

https://mariskalrock.com/actualidad/entrevista-exclusiva-steve-harris-iron-maiden-no-ya-estamos-preparando-temas-proximo-disco/?fbclid=IwAR1qAgg9U3OKOTeOeB7HIHx1J3DiaYYU4Q477WCeBoz4YCTLusdfmv8aEt8

https://www.maidenconcerts.it/

 

Comments