Οι Iron Maiden και οι Foo Fighters με τα βίας φθάνουν το Top 5 στις ψήφους του Rock n’ Roll Hall Of Fame 2021

Οι IRON MAIDEN τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στην ψηφοφορία των οπαδών για το φετινό Rock n’ Roll Hall of fame. Η Tina Turner ηγήθηκε της ψηφοφορίας με περισσότερες από 585.000 ψήφους, ενώ η Νιγηριανή Afro νίκησε την πρωτοπόρο Fela Kuti με περισσότερες από 545.000 ψήφους. Sthn 5η θέση κατάφεραν να φτάσουν την πέμπτη θέση.

 

Οι πέντε κορυφαίοι καλλιτέχνες που θα επιλεγούν από το κοινό θα δημιουργήσουν ένα "ψηφοδέλτιο θαυμαστών" το οποίο θα καταμετρηθεί και θα συνυπολογιστεί, μαζί με τα άλλα ψηφοδέλτια που θα σταλούν σε περίπου 1.000 καλλιτέχνες, ιστορικούς και μέλη της μουσικής βιομηχανίας.

 

Σύμφωνα με το Hall Of Fame, τα μέλη των IRON MAIDEN που θα συμμετέχουν θα περιλαμβάνουν την τρέχουσα σύνθεση,Bruce Dickinson,, Steve Harris, Nicko McBrain, Adrian Smith, Dave Murray και Janick Gers, αλλά και τα πρώην μέλη Paul Di'Anno, Clive Burr,Dennis Stratton.

 

Πριν από δύο χρόνια, ο μπασίστας των IRON MAIDEN Steve Harris είπε ότι δεν τον ένοιαζε που το συγκρότημά του δεν έχει ακόμη εισαχθεί στο Rock And Roll Hall of Fame παρά το γεγονός ότι είναι επιλέξιμο από το 2004.

Comments