Οι KING OF ASGARD τελειώνουν το 2ο album τους

 

Οι Σουηδοί Viking metallers KING OF ASGARD, τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του 2ου album τους “…To North”, στα Sonic Train Studios, στο Varberg της Σουηδίας, με παραγωγό τον Andy La Rocque (KING DIAMOND). Η κυκλοφορία, υπολογίζεται γύρω στον Ιούλιο.

Ο μπασσίστας Jonas Albrektsson σχολίασε: “Το mastering του “…To North”, μόλις μας ήρθε, και ο ήχος του είναι καταπληκτικός! Ο Andy La Rocque, έκανε σπουδαία δουλειά στην παραγωγή και στο mastering μαζί με τον Olof Berggren. Είναι στητό και δυνατό. Αισθανόμαστε περήφανοι για αυτή την ηχογράφηση και ο ήχος του, το κάνει άξιο ακόλουθο του “Fi’mbulvintr”. Τα κομμάτια και οι ήχοι, βγήκαν σχεδόν όπως τα σχεδιάσαμε, με δύναμη και ποικιλία. Το “…To North”, ξεκινάει περίπου από εκεί που μας άφησε το “Fi’mbulvintr”, με μια φυσική εξέλιξη, πιο πολύπλοκα κομμάτια και σκελετούς. Είναι μια εξέλιξη στον ήχο, που θα αναγνωριστεί από τους παλιούς οπαδούς, αλλά θα φέρει και νέους στην ορδή μας. Αυτή τη φορά, μπλέχτηκα πιο πολύ στην σύνθεση των κομματιών με τον Karl, κάτι που φαίνεται, δίνωντας στα κομμάτια μια άλλη προοπτική. Να περιμένετε μερικά πολύ δυνατά κομμάτια στο νέο album, όπου το epic συναντά τη βία! Το στιχουργικό θέμα, είναι βασικά το ίδιο, αλλά με διαφορετικές πτυχές. Όχι τόσο φανερό όσο πριν. Το “…To North”, θα κάνει τους 9 κόσμους να καούν... και το Varberg απλά έμεινε πίσω.”

Οι τίτλοι των κομματιών που θα εμφανιστούν στο “…To North”, περιλαβάνουν τα “Gap Of Ginnungs”, “Plague-Ridden Rebirth”, “Nordvegr”, “Upon The Mountain” και “The Nine Worlds Burn”.

Το “…To North”, είναι το πρώτο album των KING OF ASGARD, που εμφανίζεται ο 2ος κιθαρίστας, Lars Tängmark.


Οι KING OF ASGARD είναι:

Karl Beckman - Vocals/Guitars
Lars Tängmark - Guitars
Jonas Albrektsson – Bass
Karsten Larsson – Drums

 

Επιμέλεια κειμένου: Yngve Mortuus


 

Comments