Οι MASK OF PROSPERO συστήνονται στο RockOverdose!

Το RockOverdose στηρίζοντας την εγχώρια μουσική σκηνή - φιλοξενεί τους Αθηναίους Mask Of Prospero, στο πλαίσιο της προώθησης των επερχόμενων εμφανίσεών τους στην Αθήνα!

Γνωρίστε τους Mask Of Prospero και μη χάνετε ευκαιρία να στηρίζετε την ελληνική σκηνή!

Follow Mask Of Prospero: https://www.facebook.com/maskofprosperoofficial/

Upcoming events:

https://www.facebook.com/events/242612022864960/

https://www.facebook.com/events/1638963536399160/ 

 

RockOverdose: Καλησπέρα παιδιά! Για αρχή συστηθείτε όπως εσείς θέλετε στο κοινό που δε σας ξέρει!

 

Mask Of Prospero: Καλησπέρα και απο εμάς! Eίμαστε οι Mask Of Prospero, είμαστε απο την Αθήνα και παίζουμε μια μίξη με στοιχεία Progressive/Metalcore/Atmospheric/Ambient/Djent .

 

RockOverdose: Πείτε μας λίγα λόγια για τη μουσική σας πορεία μέχρι τώρα, δισκογραφία, νέο υλικό;

 

Mask Of Prospero: Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2014, απο τον Χρήστο και το Πάνο, έκτοτε κυκλοφορήσαμε σε φηφιακή μορφή το πρώτο μας EP με τίτλο “ In Absence”, και πλέον είμαστε στο τελικό στάδιο παραγωγής του πρώτου μας δίσκου.

 

RockOverdose: Ποια είναι τα όνειρά σας για την μπάντα; Πού θα θέλατε να φτάσετε;

 

Mask Of Prospero: Το όνειρο μας είναι σχεδόν, κοινό με κάθε ατόμου που ασχολείται με τη μουσική, δηλαδή να κυκλοφορήσουμε δίσκους, να κάνουμε tour και συναυλίες. Εν ολίγοις η ενασχόληση με τη μουσική να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας.

 

RockOverdose: Οι στίχοι σας τι θεματολογία έχουν; Από πού αντλείτε έμπνευση;

 

Mask Of Prospero: Οι στίχοι μας και το γενικό concept που υπάρχει στη μπάντα, πραγματεύεται κοινωνικά ,συναισθηματικά και ψυχολογικά ζητήματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Πηγή έμπνευσης μπορεί να είναι το οτιδήποτε, απο καταστάσεις που ζούμε στις ζωές μας έως και video games και ταινίες, γενικά οτιδήποτε μας κινεί το ενδιαφέρον.

 

RockOverdose: Κάτι που δε βλέπουμε συχνά σε μπάντες είναι η γυναίκα drummer. Πώς είναι να έχεις πίσω από το drum kit μία γυναίκα;

 

Mask Of Prospero: Να σου πω να την αλήθεια δεν μπήκαμε σε διαδικασία να το σκεφτούμε γιατί όταν παίξαμε πρώτη φορά με την Ελένη, τόσο σαν ντραμέρ όσο σαν άτομο, μας κάλυψε 100%. Οπότε δεν μας κάνει διαφορά το φύλο.

 

RockOverdose: Τι να περιμένουμε από την εμφάνισή σας στο Modu στις 5 Μαρτίου;

 

Mask Of Prospero: To live στο Modu θα είναι κάπως ιδιαίτερο, καθώς θα παίξουμε και κομμάτια απο την επερχόμενη δουλεία μας και θέλουμε να δούμε την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτά.

 

RockOverdose: Θα υπάρξουν άλλες εμφανίσεις σας μελλοντικά;

 

Mask Of Prospero: Σίγουρα θα υπάρξουν αρκετά lives, γιατί είναι κάτι που μας αρέσει να κάνουμε και επίσης κοιτάμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να υπάρξει ένα μικρό τουρ στην Ευρώπη.

 

RockOverdose: Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στους αναγνώστες μας; Κλείστε όπως θέλετε εσείς!

 

Mask Of Prospero: Τους χαιρετισμούς μας στους αναγνώστες του Rock Overdose, θα τα πούμε στο Crow στις 26 του μήνα, και στο MODU στις 5 Μαρτίου. Φιλιά!

 

Comments