Οι NEED & οι FRAGILE VASTNESS θα ανοίξουν το live των SYMPHONY X!

Τη συναυλία των SYMPHONY X στις 28/10, στο Gagarin 205, στην Αθήνα θα ανοίξουν δύο από τα σημαντικότερα προοδευτικά σχήματα της χώρας μας, οι NEED και οι πρόσφατα επανασυνδεδεμένοι FRAGILE VASTNESS.

Οι NEED, έχουν δύο άλμπουμ στο ενεργητικό τους, με το πιο πρόσφατο, το “Siamese God”, να έχει κυκλοφορήσει μέσω του περιοδικού ROCK HARD στα περίπτερα όλης της χώρας, εκτός από τα δισκοπωλεία και πλέον, κυκλοφορεί στην Ευρώπη μέσω της SAOL.

Η συναυλιακή τους δραστηριότητα είναι πολύ έντονη, αφού έχουν περιοδεύσει στην Ευρώπη με τους JON OLIVA’S PAIN, έχουν παίξει support στους CANDLEMASS, THRESHOLD και DEADSOUL TRIBE ενώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή τους ήταν στο Sonisphere, όπου άνοιξαν για τους IRON MAIDEN, SLIPKNOT και πολλούς άλλους.

Οι FRAGILE VASTNESS, επανασυνδέθηκαν πριν λίγους μήνες κι ετοιμάζουν καινούρια δουλειά, η οποία θα διαδεχθεί τα “Excerpts…” κι “A tribute to life”, που είχαν δεχθεί διθυραμβικές κριτικές από τον εγχώριο Τύπο και οδήγησαν σε μία σειρά από εξαιρετικές support εμφανίσεις σε γκρουπ όπως HELLOWEEN, PAIN OF SALVATION, SENTENCED και FATES WARNING εκτός των άλλων.

Σημεία προπώλησης:

ΑΘΗΝΑ
Σε όλα τα PUBLIC και στο TICKETSERVICES (Πανεπιστήμιου 39, Στοά Πεσματζόγλου)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΜUSICLAND (Μητροπόλεως 102).

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα: www.ticketservices.gr

Τιμή: 33 ευρώ

Η προπώληση ξεκινά τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Comments