Οι Therion στο Gagarin 205

Therion Sitra Ahra Tour is Coming To Greece

Σάββατο 20 Νοεμβρίου Αθήνα Gagarin 205

... THERION

* Loch Vostok
* Leprous

Το Θηρίο Βρυχάται ...και με το πολυαναμενόμενο νέο του αλμπουμ Sitra Ahra ερχεται στην Ελλάδα μέσα στο 2010 για Live εμφανίσεις !!!

Ο Μega-therion Christofer Johnsson δηλωσε πως "..το αποτέλεσμα θα είναι κατι το θεαματικο ακομα και για τα standards των Therion!" Γνωρίζοντας καλά το πόσο σεμνός, και μετρημένος είναι στους χαρακτηρισμούς του ο Christofer, η δήλωση του αυτή μας κάνει να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο...

Οι Σουηδοι progressive experimental -metalheads with an attitude, θα κυκλοφορησουν το νεο τους δισκο με τιτλο "Sitra Ahra" το Σεπτέμβριο, μεσω της Nuclear Blast Records. Η μιξη του CD πραγματοποιηθηκε στα θρυλικά Polar Studios της Στοκχολμης απο τον Lennart Ostlund (Led Zeppelin, Abba) ο οποίος δήλωσε : "Αυτό που εκαναν οι Therion εδώ είναι πραγματικά μοναδικό". To mastering εγινε στη Νεα Υορκη και το artwork του εξωφυλλου σχεδιασε ο Thomas Ewerhard οπως συνηθως γινεται για τις τελευταιες κυκλοφοριες τους.

Στο Τour που θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του Sitra Ahra, θα εχουμε την ευκαιρία να τους δούμε στην Ελλαδα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στις 19 και 20 Νοεμβρίου αντίστοιχα, σε ένα πολύωρο χορταστικό show μαζί 2 hot , upcoming σχηματα της σκηνής τους Loch Vostok και τους Leprous

Kάθε τους εμφάνιση στην Ελλάδα αποτελεί γεγονός- εμπειρία ...Oι THERION χαρακτηρίζονται για την επιδεξιότητά τους στην ανάμειξη του metal με στοιχεία της κλασικής μουσικής. Η κολεκτίβα των Therion μπορεί με ευκολία να παράγει εκρηκτικά μεταλλικά riffs, επικές μελωδίες, συμφωνικά στοιχεία και πολύπλοκες, πολυδιάστατες χορωδίες, δινοντας ενα μοναδικο εκρηκτικό αποτέλεσμα που γίνεται ακόμη πιο δυναμικό στις εξαιρετικές σκηνικές εμφανίσεις τους!

Προπωληση 25 euro στο http://www.ticketarena.gr
Tαμειο 30 euro

Μείνετε συντονισμένοι

Περισσότερα ...Σύντομα

Comments