Οι WARDRUM ζητούν την υποστήριξη σας για το νέο τους άλμπουμ!

Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε fundraising καμπάνια στο indiegogo.com προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το 4ο δίσκο της καριέρας της. Σε ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα δηλώνουν:

 

"Γεια σας αγαπημένοι φίλοι και οπαδοί! Για όσους δε μας ξέρουν είμαστε μια heavy metal μπάντα από τη Θεσσαλονίκη. Σχηματιστήκαμε το 2010 και έχουμε κυκλοφορήσει 3 full length δίσκους μέχρι τώρα. Τα Spadework (2011) Desolation (2012) και Messenger (2013). Μέχρι τώρα έχουμε κάνει τα πάντα μόνοι μας για όλες τις κυκλοφορίες μας και η αγάπη που λάβαμε σε αντάλλαγμα έκανε κάθε στάλα ιδρώτα που ρίξαμε να αξίζει. Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάνουμε αυτή την καμπάνια επειδή έχουμε στα χέρια μας το καλύτερο υλικό που γράψαμε ποτέ, και νιώθουμε ότι πρέπει να μεταβούμε στο επόμενο επίπεδο.
Η καμπάνια έχει στόχο να καλύψει τις επαγγελματικές ηχογραφήσεις, τη μίξη και το mastering του δίσκου, την κατασκευή των cd και το merchandise. Για τα παραπάνω χρειαζόμαστε 8000 ευρώ. Η συνεισφορά σας θα βοηθήσει να παράγουμε το καλύτερο δυνατό μουσικό προϊόν που μπορούμε να δώσουμε. Δείξτε μας την αγάπη σας και θα σας δώσουμε ότι έχουμε ως συγκρότημα και ομάδα" 
Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές που μπορείτε να δώσετε καθώς και για το τι περιλαμβάνουν βρίσκονται στο

 

https://www.indiegogo.com/projects/new-full-length-album-from-wardrum#/
https://www.youtube.com/watch?v=ULDN5N7dib4

 

Για το Rock Overdose,
Πάνος Χαραλαμπόπουλος

Comments