Ο ηγέτης των MINISTRY για τον χαμό του MIKE SCACCIA: “Μόλις έχασα ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου σήμερα”

Ο ηγέτης των MINISTRY, Al Jourgensen, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θάνατο του κιθαρίστα της μπάντας, Mike Scaccia:

όλις έχασα τον μικρό μου αδελφό και τον καλύτερο φίλο μου. Η 13th Planet είναι συντετριμμένη, εντελώς σε κατάσταση σοκ. Ο Mikey δεν ήταν μόνο ο καλύτερος κιθαριστής στην ιστορία της μουσικής, αλλά ήταν στενό, πολύ στενό, πολύ στενό μέρος της οικογένειάς μας - και έχασα μόλις ένα τεράστιο κομμάτι της καρδιάς μου σήμερα. Οι ζωές μας άλλαξαν για πάντα. Η ζωή χωρίς τον Mikey είναι σαν χυμός πορτοκαλιού χωρίς πολτό - κάπως αδιάφορος. Δεν έχω λόγια να εκφράσω τι σήμαινε αυτός ο τύπος για μένα, την οικογένειά μου, την καριέρα μου... τα πάντα!

"Μάθετε τα leads του - γιατί είναι στο πάνθεον της μουσικής. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από εσάς δεν μπορέσατε να γνωρίσετε την ψυχή του Mikey - η οποία είναι στην πάνθεον της ανθρωπότητας. Είναι ο ήρωάς μου, ο φίλος μου και το είδωλό μου.. Ο Mikey ήταν πάντα δίπλα μου - το δεξί μου χέρι - στα εύκολα και στα δύσκολα, τα καλά, τα κακά, τα άσχημα και τα όμορφα.

"Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου, φίλε μου, καρδιά μου.

"Παρακαλώ προσευχηθείτε για τον Mike Scaccia και τη Jenny, τη σύζυγό του και τα παιδιά τους, και την οικογένειά του."

Ο Scaccia, ο οποίος είναι επίσης γνωστός για τη δουλειά του με τους RIGOR MORTIS και τους REVOLTING COCKS, πέθανε προχθές το βράδυ (Σάββατο, 22 Δεκ.), αφού υπέστη μια κρίση επί σκηνής από ό, τι έχει αναφερθεί από φίλους να είναι καρδιακή προσβολή. Ήταν 47 ετών.

Στη φωτογραφία πάνω (αριστερά προς τα δεξιά): Mike Scaccia και Al Jourgensen.

 

Για το Rockoverdose.gr: Στέλλα Τσολάκου

Comments