Ο παραγωγός Johnny Bacolas επισκέπτεται την Αλεξανδρούπολη για ακόμα μια συνεργασία με τους ΙΝΚ!

Υπάρχουν άνθρωποι στην μουσική, οι οποίοι δεν εμφανίζονται πλέον σε πρωτοσέλιδα μουσικών περιοδικών, ούτε πρόκειται να μπει η αφίσα τους σε κάποιο εφηβικό δωμάτιο. Αλλά για όσους εμβαθύνουν λίγο στην δημιουργική διαδικασία των συγκροτημάτων, σίγουρα τους γνωρίζουν. Και εύκολα μπορούν ξεχωρίσουν την διαφορά που κάνουν στην διαδικασία αυτήν. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο μουσικός παραγωγός. Όμως κάποιοι περνάνε από τον ρόλο του ροκ σταρ, στην αθέατη για τους πιο πολλούς πλευρά της δημιουργία.

 

Ο Johnny Bacolas με τους Layne Syaley (Alice in Chains) και Eddie Vedder (Pearl Jam)

 

Έτσι αυτές τις μέρες έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, αυτή του Johnny Bacolas. Προσκεκλημένος του συγκροτήματος των ΙΝΚ, ο μεγάλος παραγωγός θα συμμετάσχει στις ηχογραφήσεις του ακριτικού αυτού συγκροτήματος. Όπως διαβάζουμε στο  e-evros.gr, ο  Johnny Bacolas θα βρίσκεται για λίγες μέρες για να μια νέα συνεργασία με το συγκρότημα. «O Johnny Bacolas είναι μια αναγνωρισμένη προσωπικότητα της μουσικής σκηνής του Seattle, γνωστός για την πορεία του με τους Second Coming των οποίων τα singles έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση στο αμερικάνικο ραδιόφωνο αλλά και στο chart του Billboard, το τραγούδι τους Unknown Rider συμμετέχει στο blockbuster «Έκτη Αίσθηση» με τον Bruce Willis. O Bacolas υπήρξε επίσης ο αρχικός κιθαρίστας στην πρώτη μορφή των Αlice in Chains ενώ είναι γνωστή η παιδική, αδελφική φιλία και συγκατοίκηση με τον μεγάλο θρύλο της εναλλακτικής σκηνής Layne Staley. Έχει περιοδεύσει με τους Van Halen, Candlebox, Monster Magnet, Kid Rock, Lenny Kravitz, Fuel, Sponge, The Goo Goo Dolls. Έχει συνθέσει τραγούδια για τον Tiger Budbill του Αμερικάνικου X Factor και για τον Τerry Mc Dermot του Τhe Voice.» αναφέρει το e-evros.gr.

 

 

Πρέπει να θυμίσουμε ότι δεν είναι πρώτη φορά που οι ΙΝΚ συνεργάζονται με τον μεγάλο παραγωγό. Έχουν ήδη συνεργαστεί στο τραγούδι Ophelia από το άλμπουμ τους τους Loom. Όπως διαβάζουμε στο ίδιο άρθρο :«Η παραγωγή του Ophelia έγινε στα London Bridge Studios του Seattle όπου έλαβαν μέρος ηχογραφήσεις μεγάλων ονομάτων όπως οι Pearl Jam, Soundgarden, Mother Love Bone, Alice in Chains, Blind Melon, Zack Wilde, 3 Doors Down.»

 

 

 

Όμως, το RockOverdose.gr - Rock Overdose Music Webzine επικοινώνησε προσωπικά με τον τραγουδιστή της μπάντας Chris Tsantalis, οποίος μας είπε δύο λόγια γι αυτήν την επίσκεψη: «Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που ένας παιδικός ήρωας ήρθε να μας επισκεφτεί στην πόλη μας. Για εμένα προσωπικά είναι η εκπλήρωση πολλών ονείρων μαζί, το γεγονός ότι πέρα από ένας μεγάλος μουσικός είναι κ ένας εξαιρετικός άνθρωπος κάνει αυτές τις στιγμές ακόμα πιο μαγικές, το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ..»

 

 

Στην ερώτηση σχετικά με το τρίτο τους άλμπουμ που ετοιμάζεται, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ως προς την τρίτη μας δουλειά διαλέγουμε τα τραγούδια, ενώ ο Bacolas μας έχει κλείσει ήδη μια νέα συνεργασία με μια μεγάλη και ιστορική φωνή της σκηνής του Seattle». Πως προέκυψε αυτή η συνεργασία αυτή; «Η πρώτη συνεργασία έγινε με την παραγωγή του Ophelia, το οποίο πιστεύω είναι και ένα από τα σημαντικότερα τραγούδια μας, ο επαγγελματισμός του Johnny μας έκανε να θέλουμε να ηχογραφήσουμε και πάλι μαζί του. Η σχέση μας πλέον είναι πολύ φιλική και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε την τύχη και την τιμή να μας θεωρεί και αυτός καλούς φίλους του.» καταλήγει ο Chris.

Εμείς αναμένουμε το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος και όπως φαίνεται η συνεργασία αυτή θα έχεις πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Comments