Ο AXL ROSE επιθυμεί να συνεχίσει ως τραγουδιστής των AC/DC και μετά το τέλος αυτής της περιοδείας!

Ο Axl Rose επιθυμεί να συνεχίσει ως τραγουδιστής των AC/DC και μετά το τέλος αυτής της περιοδείας
Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφέρει ότι ο Axl Rose έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει ως τραγουδιστής στους AC/DC και μετά το πέρας αυτής της περιοδείας. Τώρα η φήμη αυτή φαίνεται να αναμεταδίδεται και από το πρακτορείο TorontoSun.com.
Ο 54χρονος τραγουδιστής αντικατέστησε νωρίτερα φέτος τον μέχρι πρόσφατα τραγουδιστή τους Brian Johnson, λόγω του γνωστού προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει ο τελευταίος.
Η πρόσληψή του αντιμετωπίστηκε με σκεπτικισμό από τους fans του σχήματος, και επί πλέον ο Axl αναγκάστηκε να δώσει τις πρώτες συναυλίες καθήμενος σε ένα ειδικό μηχανισμό λόγω του κατάγματος στο πόδι που αποκόμισε σε μία από τις πρώτες εμφανίσεις των επανασυνδεδεμένων Guns ‘N’ Roses. Παρά το πρόβλημα τραυματισμού και τις τρέχουσες συναυλιακές υποχρεώσεις των Guns… ο Axl εξετάζει σοβαρά να συνεχίζει τις συναυλίες και με τους Αυστραλούς rockers, οι οποίες και ολοκληρώνονται αρχές Ιουνίου.
"Ξέρω ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος", δηλώνει ο Angus στον γερμανικό ραδιοσταθμό NDR και συνεχίζει λέγοντας : "Τονίζει συνεχώς ότι μπορεί περισσότερα. Αλλά δεν ήμαστε ακόμα σίγουροι ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλο αυτό το φορτίο. Αυτό που πάντως προέχει είναι η τρέχουσα περιοδεία. Έχουν μείνει λίγες ακόμη εμφανίσεις για να ολοκληρωθεί και αυτές πρέπει να πραγματοποιηθούν κανονικά."

Υπολειπόμενες συναυλίες των AC/DC με τον Axl:
May
29 - Berne, Switzerland - Stade De Suisse
June
1 - Leipzig, Germany - Red Bull Arena
4 - London, England - The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
9 - Manchester, England - Etihad Stadium
12 - Aarhus, Denmark - Ceres Park

 
Για το Rock Overdose,
Απόδοση : Σκαρλάτος Γιώργος

Comments