Ο Chris Adler των Lamb of God θα παίξει στους επανενωμένους Nitro!!!

Τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, τον βιρτουόζο κιθαρίστα Michael Angelo Batio και τον εκπληκτικό τραγουδιστή Jim Gillette, θα συνοδεύει ένας από τους πλέον καταξιωμένους και καλύτερους drummer, o Chris Adler (Lamb Of God).

O Adler δήλωσε πως μπορεί να μην γνωρίζει πως μπόρεσαν να επικοινωνήσουν μαζί του, αλλά πως "δε θα μπορούσε να είναι πιο ενθουσιασμένος". Ανέφερε επίσης πως είναι "συνεπαρμένος από τον σύγχρονο ήχο και τον ρυθμό των κομματιών. Το χάος έχει χαλιναγωγηθεί και είναι εξαιρετικά βαρύ".

 

 

Από πλευράς του, ο Batio δήλωσε πως "ανυπομονώ να βρεθώ επί σκηνής με αυτούς τους ανθρώπους. Το να πω πως είμαι εμπνευσμένος είναι ευφημισμός.

"Με τιμά να περιτριγυρίζομαι από τόσο ταλαντούχους μουσικούς. Θέλω να πω, ο Michael και ο Chris είναι οι καλύτεροι των καλύτερων. Οπότε, ναι, είναι συναρπαστικό, τιμητικό και ελαφρώς ψαρωτικό", ανέφερε ο Gillette.

Αυτή την περίοδο, οι Nitro είναι στη διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού και θα ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις τον επόμενο μήνα με τον βραβευμένο παραγωγό Josh Wilbur. Η πολυαναμενόμενη νέα κυκλοφορία του συγκροτήματος πιθανώς θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2017 και θα ακολουθηθεί από παγκόσμια περιοδεία.

 

Για το Rock Overdose,

Γκουτσίδης Στέργιος

 

Comments