Ο Chris Broderick μιλάει για όλα γύρω από τους Megadeth!‏

O Simon Sweetman από το Stuff.co.nz επικοινώνησε με τον κιθαρίστα των Megadeth, Chris Broderick για μία συνέντευξη και μερικά από τα λόγια του είναι τα ακόλουθα:

 
Όταν ρωτήθηκε για τον ηγέτη των Megadeth, Dave Mustaine αποκρίθηκε, "Είναι η μπάντα του Dave. Αυτός φτιάχνει τους κανόνες και δεν έχω πρόβλημα με αυτό, κάποιος που μένει δεσμευμένος σε μία μπάντα για τόσο πολύ, αξίζει να φτιάχνει τους κανόνες. Αυτός είναι ο καπετάνιος του πλοίου. Εξάλλου, ήταν πάντοτε το όραμα του, οι Megadeth είναι η μπάντα του."
 
Σχετικά με την είσοδο του στους Megadeth το 2007 είπε, "Αυτό ήταν απίστευτο, πραγματικά, απλά σουρεαλιστικό. Εννοώ εδώ ήμουν όταν ζητήθηκα να μάθω τα μέρη από μία μπάντα με την οποία είχα μεγαλώσει ακούγοντας την. Όχι απλά ακούγοντας την, λατρεύοντας την. Εννοώ ότι κάθε παιδί με μία κιθάρα ονειρεύεται να τζαμάρει με τους ήρωες του, σωστά; Και αυτός ήμουν εγώ, ζητούμενος να παίξω τα μέρη σε τραγούδια με τα οποία ήμουν κολλημένος. Ήταν αποθαρρυντικό και πανέμορφο, θέλεις να παίξεις αυτά τα τραγούδια με όλη σου την αγάπη και προσοχή που μπορείς, θέλεις να δείξεις το κατάλληλο σεβασμό στα αυθεντικά μέρη, αλλά θέλεις και να αφήσεις τη προσωπική σου σφραγίδα σε αυτά όπου μπορείς."
 
Ενώ σχετικά με την επιστροφή του Dave Ellefson ανέφερε, "Ολοφάνερα δεν ήμουν στη μπάντα τη πρώτη φορά που ήταν εκείνος, αλλά είναι ένα σημαντικό μέρος του ήχου των κλασσικών Megadeth και υπάρχει τόση ιστορία και είναι άλλο ένα μέρος αυτού, ένα σημαντικό μέρος του ήχου της μπάντας."
 
Την υπόλοιπη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάστε στην παρακάτω διεύθυνση:
 
 
 
Για το RockOverdose
Γιάννης "Dr.Feelgood" Κουτσουσίμος

Comments