Ο Dee Snider των Twisted Sister επιβεβαιώνει την επιστροφή των ΑC/DC!

 

Οι φήμες περί κυκλοφορίας νέου δίσκου από τους AC/DC έχουν φουντώσει για τα καλά, με το συγκρότημα να τηρεί προς το παρόν σιγή ιχθύος. Δεν φαίνεται ωστόσο να ισχύει το ίδιο και για τον Dee Snider των Twisted Sister, ο οποίος μοιράστηκε με τους fans τις δικές του πληροφορίες.

Μιλώντας στο Trunk Nation του SiriusXM, ο τραγουδιστής των Twisted Sister μίλησε για το επερχόμενο album των AC/DC θεωρώντας δεδομένη την κυκλοφορία του, αποκαλύπτοντας πως θα περιλαμβάνει και αρκετές «εκπλήξεις» για τους φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος.

Αρχικά ο Snider επιβεβαίωσε τις φήμες που ενίσχυσαν οι πρόσφατες φωτογραφίες, οι οποίες θέλουν τον Brian Johnson να επιστρέφει πίσω από το μικρόφωνο της μπάντας.

«Πρόσφατα δείπνησα με τον Brian και μου είπε αρκετά για το νέο album των AC/DC. Δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, ωστόσο μπορώ να επιβεβαιώσω πως η μπάντα βρέθηκε στο studio για να ηχογραφήσει νέο δίσκο» θα πει αρχικά ο Snider.

Για το ποιο θα είναι το line-up των AC/DC: «Αρκετά από τα αυθεντικά μέλη θα είναι εδώ. Και για τους φανατικούς της μπάντας, ο δίσκος κρύβει εκπλήξεις που σχετίζονται με τον Malcolm Young, για τις οποίες όμως δεν μπορώ να μιλήσω».

Με την δήλωσή του αυτή, ο Dee Snider ουσιαστικά φαίνεται να επιβεβαιώνει την επιστροφή στο group και του Phil Rudd στα τύμπανα, αλλά και φυσικά του Cliff Williams στο μπάσο.

Παλιότερα, ο Snider είχε τονίσει πως σκοπός των AC/DC είναι να κυκλοφορήσουν ακόμα έναν δίσκο τον οποίο θα αφιερώσουν στον Malcolm Young, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον Νοέμβριο του 2017.

Comments